Skinpenbehandling

SkinPen – Microneedling 

Væk med rynker, ar, tør hud og strækmærker  m.m. – SkinPen – Microneedling behandling nær Roskilde

Er du begyndt at se tegn på slap hud? Få en skinPen behandling som vil friske din hud op og mindske rynker, linjer, ar og strækmærker.

SkinPen – Microneedling er en resultat givende behandling. Behandlingen sætter gang i hudens produktion af ny underhud og er op til 400 gange mere effektiv end cremer, som kun aktiverer overhuden.

Vi har klienter, som kommer til SkinPen – Microneedling behandling helt fra København og Fyn, fordi de har hørt godt om de resultater som dem der kommer hos mig har opnået. Ring på 25 79 50 00 og hør mere om SkinPen – Microneedling behandling hos Lev Positivt nær Roskilde.

BOOK TID HER

Hvad er SkinPen – Microneedling behandling?

Denne nye metode består i at prikke mange tusinde små huller i underhuden med et særligt apparat, så den naturlige kollagen-opbygningsproces stimuleres. Det er netop det kollagene væv i vores underhud, som bliver mindre med alderen, allerede i starten af tyverne falder vores kollagenproduktion, så der opstår rynker og linjer.

Hos Lev Positivt din hud – & muskelspecialist kan du få SkinPen behandling nær Roskilde, som styrker din hud og gør den glat og ungdommelig – naturligt og helt uden kirurgisk indgreb. Behandlingen med SkinPen – Microneedling kræver ikke bedøvelse, da den højst udløser en summende fornemmelse i huden.

SkinPen –  Microneedling behandling mod strækmærker

SkinPen –  Microneedling er også effektiv som behandling mod strækmærker. I klinikken nær Roskilde hjælper jeg klienter med synlig formindskning af strækmærker, som kan virke skæmmende og hæmmende for f.eks. besøg i svømmehallen eller ved stranden.

Det pågældende hudområde kan være rødt og hævet efter behandlingen, men reaktionen forsvinder i løbet af et par døgn.

Bestil tid til behandling mod strækmærker nær Roskilde på telefon 25 79 50 00.

Rynkebehandling med SkinPen – Microneedling

Du ser hurtig effekten efter rynkebehandlinger med SkinPen – Microneedling hos Lev Positivt tæt ved Roskilde. De fine linjer i huden vil synes mindre, rynkerne er aftaget i dybde, og hele huden er generelt frisket synligt op.

Inden behandlingen med SkinPen – Microneedling smøres et aktivt serum på huden. Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm, men det aftager inden for et døgn.

Prøv selv og se, hvordan din hud får et boost, som får dig til at se bedre ud. Ring i dag på 25 79 50 00 og bestil tid til SkinPen – Microneedling behandling ved Roskilde.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart