Ansigts­behandlinger

Lev Positivt v/ Anette Silke Jensen

Ansigtsbehandlinger

Her er du i gode hænder: Ansigtsbehandling nær Roskilde

Ansigtsbehandling i Roskilde

Gennem ansigtsbehandlingeren aktiveres dine hudceller til at genvinde deres naturlige balance, hvilket resulterer i en sundere, stærkere og mere strålende hud. Jeg er her for at give din hud den bedste pleje og opmærksomhed, den fortjener, så du kan nyde en forvandlet og smuk hud

Luksus ansigtsbehandling
Varighed: 30 minutter
Pris: 895,-

Eksklusiv ansigtsbehandling
Varighed: 45 minutter
Pris: 1.595,-

Velkommen til Lev Positivt – Hvor din hud er i fokus i min klinik nær Roskilde. 

Jeg gør det nemt for dig at give din hud den opmærksomhed, den fortjener. Booking er enkel, og du skal blot vælge mellem min Klassiske, Luksus- eller Eksklusive ansigtsbehandlinger.

Når du ankommer til klinikken, vil jeg vurdere, inden for den valgte ramme, hvad der er bedst for dig og din hud. Jeg forstår, at mange faktorer påvirker hudens tilstand, herunder kost, gener, psyke, livsstil, cyklus og daglig hudpleje (eller mangel på samme).

Hos Lev Positivt tager jeg hensyn til hele dig. Selvom jeg har fokus på det ønske, du kommer med, undersøger jeg også de faktorer, der påvirker det specifikke “problem” eller ønske, som du gerne vil have behandlet.

Mit primære mål er at sikre, at du opnår varige og smukke resultater, så du kan nyde mere energi og overskud i din hverdag. Jeg deler altid min viden om hudpleje, kost, psyke og sund livsstil med dig, så du forlader klinikken med de bedste forudsætninger for at tage vare på din hud og dit velvære i fremtiden.

Nedenfor kan du se nogle af mine behandlinger, hvor jeg kombinerer det bedste fra dem alle og skaber den perfekte skønhedscocktail, skræddersyet til dig og din hud. 

Jeg giver dig også råd om livsstil, kost, ernæring og positive tanker for at forbedre din energi og føre et positivt liv med mental styrke, smertefri krop og smuk hud.

Hudpleje og hudbehandlinger i Roskilde hos Lev Positivt - din hud – og muskelspecialist

Luksus Guld Ansigtsbehandling

Oplev Ren luksus med den Økologiske 24 Karat Guld Ansigtsbehandling

Jeg er stolt af at præsentere den eksklusive økologiske 24 karat guld ansigtsbehandling. Denne luksuriøse behandling begynder med en grundig afrensning af huden, efterfulgt af en skånsom peeling for at fjerne døde hudceller og affaldsstoffer.

Derefter udfører jeg en dybderens og retning af brynene for at forberede huden til det, der kommer. Det næste trin er selve højdepunktet – pålæggelsen af den fortryllende guldmaske, der er rig på nærende og stimulerende egenskaber.

Jeg afslutter behandlingen med omhu ved at anvende en nærende dagcreme og udføre en afslappende ansigtsmassage for at efterlade din hud glansfuld og strålende.

Jeg tilbyder også en eksklusiv mulighed for at nyde denne luksusoplevelse sammen med en ven, partner eller kollega. 

Luksus Guld ansigtsbehandling for 2 personer udføres samtidig i det samme afslappende rum. Du kan endda tilkøbe en 30 minutters ben- og fodmassage til hver for at forkæle hele kroppen og give jer begge den ultimative oplevelse.

Så tag din kæreste, kone, mand, veninde, kollega eller nabo med til denne skønhedsoplevelse, hvor I begge kan nyde det bedste, som der tilbydes. 

Varighed: 30 minutter
Pris: 895 kr.

Marianne fortæller

Jeg var den heldige vinder af en konkurrence i "vores grønne Lejre". Det var en luksus ansigtsbehandling hos Lev Positiv Spa og Wellness. Det har jeg aldrig prøvet før. Det var så fantastisk - det bliver jeg afhængig af. Rensning af huden og massage. Jeg kan både se og mærke en forskel. Tusinde tak for en god behandling, Annette 🙂

Ansigtsbehandling i Roskilde hos Lev Positivt

Dybderens behandling af ansigt eller ryg - Få huden til at stråle

Min Dybderens behandling begynder med en grundig afrensning af din hud. Efterfulgt af en skånsom peeling, der nøje fjerner døde hudceller og overskydende affaldsstoffer.

Derefter går jeg i dybden med en omhyggelig rensning, hvor der fjernes hudorme, bumser og andre urenheder. Jeg tilpasser også en maske specielt til din hudtype, som reducerer overskydende talgproduktion, hvilket hjælper med at forebygge fremtidige udbrud og urenheder.

Endelig afrunder jeg behandlingen med en nærende antibakteriel creme, der efterlader din hud frisk og velplejet. Min Dybderens behandling er nøglen til en hud, der stråler af sundhed og skønhed. 

Varighed: 30 minutter
Pris: 595 kr. 

Ansigtsbehandling i Roskilde hos Lev Positivt

Effektiv 3 i 1 ansigtsbehandling

Denne behandling arbejder målrettet på at fjerne tør hud og de døde hudceller, samtidig med at den reducerer ujævnheder både i form og i pigmentering – du behandles med 3 i 1 ansigtsbehandling (AHA + laser eller speciel maske skræddersyet til din hud + guldmaske).

Gennem denne behandling aktiveres dine hudceller til at genvinde deres naturlige balance, hvilket resulterer i en sundere, stærkere og mere strålende hud. Jeg er her for at give din hud den bedste pleje og opmærksomhed, den fortjener, så du kan nyde en forvandlet og smuk hud. 

Varighed: 45 minutter
Pris: 1.597 kr.

Mia fortæller

Super skønt og behageligt sted. Anette evner virkelig at skabe tryghed og er meget professionel i hendes arbejde. Jeg vil varmt anbefale lev positivt. Og glæder mig allerede til min næste behandling.

Anne Carina fortæller

Jeg har fået en 3 i en ansigtsbehandling med bl.a laser og skal have 2 mere. Allerede første behandling ses det tydeligt. Anette er en sød og behageligt behandlet og man føler sig rigtig velkommen i dejlige omgivelser.

Ansigtsbehandling i Roskilde hos Lev Positivt
Book tid her til ansigtsbehandling i Roskilde

Bestil tid til ansigtsbehandling ved Roskilde, 10 min. kørsel fra Trekroner.

Oplev forskellen før og efter en ansigtsbehandling hos Lev Positivt i Svogerslev ved Roskilde. Du går herfra med strålende hud og opløftet sind efter en dejlig omgang forkælelse.

Ring og book på telefon +45 25 79 50 00 eller online her. Jeg glæder mig til at give dig den bedste ansigtsbehandling i Roskilde og omegn.

Er du begyndt at se tegn på slap hud?

Væk med rynker og strækmærker – SkinPen / DermaPen / Microneedling behandling nær Roskilde!

Prøv en effektiv metode til at friske huden op og fjerne rynker, linjer, ar og strækmærker.

SkinPen / DermaPen / Microneedling er ansigtsløft uden kirurgi. Behandlingen sætter gang i hudens produktion af ny underhud og er op til 400 gange mere effektiv end cremer, som kun aktiverer overhuden.

Jeg har klienter, som kommer til SkinPen / DermaPen / Microneedling behandling helt fra Trekroner, fordi de har hørt godt om metoden. Ring på +45 25 79 50 00 og hør mere om SkinPen / DermaPen / Microneedling behandling hos Lev Positiv nær Roskilde.

Anmeldelser

Carina fortæller

Et besøg der var det hele værd.. Og klart det bedste jeg har gjort for mig selv længe! Efter graviditet, amning og mange nætter uden ordenlig søvn, trængte jeg til lidt selvforkælelse og huden trængte til en kærlig hånd. Alt dette klarede Lev Positiv på aller bedste vis og jeg glæder mig så meget til næste behandling. Professionel behandler, skøn klinik og virkelig en lækker følelse man går derfra med - så 5 flotte stjerner herfra og en klar anbefaling.

Katrine fortæller

Jeg har fået en meget professional behandling af en super imødekommende og hjælpsom behandler. Hun kunne hurtigt og præcis forklarer mig om alle de problemer/gener jeg har med huden og hvordan jeg kan behandle dem/undgå dem. Vi har også påbegyndt behandling af nogle ar jeg har haft i 20 år, glæder mig meget til at se slut resultatet

Book tid til behandling
Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv og stærk hud, krop og psyke.