Anti Age Behandling

Lev Positivt v/ Anette Silke Jensen

Stram Op – Anti Age Behandling

Anti Age Behandling i Roskilde

Om Stram Op – Anti Age Behandling i Roskilde

Anti Age behandling af ansigt og hænder er til dig, der ønsker en mere fast, sund og stærkere hud i både ansigtet og hænder. 

Denne behandling mindsker fine linjer, tør hud, solskader, pigmentforandringer og gamle hudskader. 

Varighed:
Pris: 2.595,- 

Stram Op – Anti Age: Genvind fasthed og ungdommelig hud 

Jeg er her for at tilbyde dig en dybt effektiv behandling, der vil stramme op, mindske fine linjer, rynker og andre aldringstegn. Resultaterne er synlige og imponerende.

Afhængigt af den specifikke Stram Op – Anti Age-behandling, der passer bedst til din hud, er det vigtigt at være opmærksom på, at du bør undgå solen umiddelbart efter behandlingen. Perioden kan variere, alt efter hvilken behandling du vælger, men jeg vil selvfølgelig give dig al den nødvendige information under behandlingen.

Husk, at stress, sol, sukker og rygning er nogle af de faktorer, der hurtigt kan fremskynde hudens aldringsproces. Så vær opmærksom på din livsstil, kost og sørg altid for at beskytte din hud med solfaktor 50 med naturlige solfiltre.

Dette beskytter ikke kun din hud, men giver dig også en sund og smuk brun farve. Stram Op – Anti Age-behandlingen er velegnet til ansigt, hals, dekolte/bryst, hvor den strammer op og reducerer rynker. Den er også yderst effektiv på maven for at genskabe fasthed.

Ofte kræver det mere end en behandling, og jeg anbefaler brugen af mine hudplejeprodukter derhjemme for at opnå de bedste resultater.

Denne fantastiske behandling er tilgængelig, når du vælger en Eksklusiv ansigtsbehandling. Hvis du ønsker behandlingen på kroppen, er du velkommen til at kontakte mig på telefon +45 25 79 50 00

Anmeldelser

Anne fortæller

Jeg har igen fået en fantastisk behandling hos Anette og Lev Positiv. Det starter allerede når man kommer ind på klinikken: Her er en god stemning og man føler sig i gode hænder. Jeg har fået flere behandlinger og har aldrig haft pænere hud - eller fået så grundig, effektiv og professionel behandling. Du får 6 stjerner fra mig.

Daniel fortæller

Utrolig sød og imødekommende person man møder når man kommer til Svogerslev hos Lev Positivt Man føler sig hurtigt hjemme hos Anette som har Lev Positivt, man kan god mærke hun elsker det hun laver. Har prøvet mange forskellige behandlinger men her har jeg fundet en som kan. Meget professionel behandler og kommer helt sikkert igen. Jeg kan varmt anbefale Lev Positiv 😉

Book tid til behandling
Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv og stærk hud, krop og psyke.