Dybdegående laser­behandling

Lev Positivt v/ Anette Silke Jensen

Effektiv heling med dybdegående laserbehandling

Dybdegående laserbehandling i Roskilde

Hurtigere heling med dybdegående laserbehandling i Roskilde

Min massage er helende for dig, der lider af arbejds- eller sportsskader, migræne, slidgigt, høje spændingssmerter m.m.

Hos Lev Positiv tilbyder jeg effektiv heling via Danmarks to førende maskiner indenfor laserbehandling, som jeg kombinerer med en fokuseret massage, der arbejder på de specifikke smerter.

Kombinationen mellem laser og massage -smerte behandling er resultatgivende hver gang.

Laser og massage
Varighed: 30 min
Pris: 595,-

Laser og massage
Varighed: 60 min
Pris: 997,-

Min massage er helende for dig, der lider af arbejds- eller sportsskader, migræne, slidgigt, høje spændingssmerter m.m. Hos Lev Positiv tilbyder jeg effektiv heling via Danmarks to førende maskiner indenfor laserbehandling, som jeg kombinerer med en fokuseret massage, der arbejder på de specifikke smerter. Kombinationen mellem laser og massage -smerte behandling er resultatgivende hver gang.

Min dybdegående laserbehandling i Roskilde tilføjer hurtigere heling til de enkelte celler – både i overfladen og dybt inde i vævet. Laseren giver energi til at lindre smerter og fremmer helingsprocessen. En laserbehandling kan blandt andet afhjælpe:

– Flere former for gigt
– Lændesmerter
– Nakkesmerter
– Skulderskader

Ved brug af laseren accelerer helingsprocessen og immunforsvaret styrkes. Med andre ord understøtter laserterapien kroppens evne til selv at restituere efter en skade.

Hvis du ønsker at læse mere om de behandlingsforløbet med laser, kan du blive klogere her.

Anmeldelser

Lene fortæller

Endnu en fantastisk behandling 🙂 Jeg har fået flere forskellige behandlinger hos Lev Positiv, både i Lejre og i Svogerslev. Så da jeg i december var låst i lænden, var jeg slet ikke i tvivl om at jeg skulle prøve Lev Positivs lazer behandling. Jeg er nu helt uden smerter. Det har taget tid at få bugt med det, men så har jeg lært at tage det i opløbet i stedet for at tro at det går over af sig selv. Jeg føler at jeg har fået lige præcis det antal behandlinger der har været brug for. Nu ser jeg frem til at få en vitamin boost behandling. Anette er passioneret og altid smilende, hun giver god og brugbar vejledning. Jeg giver Anette og Lev Positiv de bedste anbefalinger. 🙂

Daisy fortæller

Rigtig positiv oplevelse. Godt smilendende Og servicemindet er indehaveren, nem at tale med. Jeg fik en dejlig laiser behandling på en time. Der kommer jeg igen og jeg anbefaler det også fremadrettet til mit netværk

Book tid til behandling
Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv og stærk hud, krop og psyke.