Rynker

Lev Positivt v/ Anette Silke Jensen

Rynker - Fine linjer

Rynkebehandling hos erfaren kosmetolog i Roskilde

Rynkebehandling i Roskilde

Behandlingen går ind og fjerner de døde hudceller, som med årene får sværere ved at forsvinde af sig selv, og hjælper huden med at genskabe sin glans.

Herudover sættes der gang i hudens fornyelsesproces, ligesom hudens elasticitet og spændstighed forbedres.

Varighed:
Pris: 

Alderens tegn rammer os alle før eller siden, men heldigvis er der effektive måder at bremse dem på. Lev Positivt, beliggende nær Roskilde, tilbyder professionel anti-aging behandling, som kan hjælpe med at mindske rynker, løs hud, tørhed og solskader. 

Husk at stress, sol, sukker og rygning er de 4 ting som meget hurtigt ældre din hud, så vær opmærksom på dine tanker, livsstil, spise vaner og husk altid at bruge solfaktor 50 med naturlige solfilter.

Lev Positiv nær Roskilde tilbyder effektiv behandling mod alderstegn som rynker, slaphed, tørhed og solskader. Behandlingen går ind og fjerner de døde hudceller, som med årene får sværere ved at forsvinde af sig selv, og hjælper huden med at genskabe sin glans. Herudover sættes der gang i hudens fornyelsesproces, ligesom hudens elasticitet og spændstighed forbedres.

Anette Jensen er lægeeksamineret hud- og muskelspecialist samt kosmetolog, med mere end 18 års erfaring. Derudover uddannet kognitiv terapeut, Coach samt kost og ernæringsvejleder.

Det er vigtigt, at vi er i balance både mentalt og fysisk, for når vi har en god udstråling, fordi vi har det godt, så har vi også en flot hud og øjne der stråler.

Sukker, stress, søvn mangel, rygning, sol og forkert hudpleje eller ingen hudpleje er nogle af de helt store årsager til at rynker dannes og rynker bliver mere tunge og huden mere slap og grålig.

Videnskabeligt dokumenteret antiage rynkebehandling nær Roskilde.

Det er videnskabeligt dokumenteret, at behandlingerne og produkterne fra Exuviance, som jeg anvender, kan reducere rynker med op til en tredjedel og hjælper bl.a. mod:

– Rynker i panden
– Rynker ved øjnene
– Rynker på overlæben
– Rynker rundt om munden

Gode råd før og efter rynkebehandling
Via min uddannelse og erfaring som kosmetolog hos Lev Positiv – din hud – & muskelspecialist, i Lejre ved Roskilde, har jeg et grundigt kendskab til, hvordan mine klienter opnår de bedste resultater med rynkebehandling.

Det er vigtigt, hvis du inden behandlingen fortæller mig, hvis du anvender lægemidler, som kan påvirke huden, eller der er andre forhold, som kan have betydning.

Du bør ikke barbere dig samme dag som en behandling, fordi det godt kan svie lidt.

Ligeledes bør solskoldning før og efter rynkebehandling undgås, da huden kan blive meget irriteret.

Da jeg sætter en ære i at give dig et rigtig flot resultat, skal du købe mine hudpleje produkter med, når jeg laver rynke behandlinger.

Jeg har overlevet i den her branche i 18 år, fordi mit hoved fokus altid har været, at skabe et flot resultat for jer som kommer. For jeg lever af at folk anbefaler hinanden at komme her og det gør man selvfølgelig kun, hvis man får en god service, god vejledning og flotte resultater.

Når du kombinerer min behandling med de rigtige produkter til daglig rynkebehandling, opnår du det optimale resultat. Hvis du ønsker gode råd om kost og livsstil, står jeg klar til at hjælpe dig.

Køb mine hudprodukter mod rynker og moden hud i min klinik eller her i webshoppen. Her finder du alle slags produkter til daglig pleje og rynkebehandling – økologisk fremstillet i Danmark.

Positiv Hudpleje er din personlige hudplejeserie, hvor uanset hvilke produkter du vælger at købe, så tilsætter jeg, de virkestoffer som lige præcis DIN hud har behov for, så du opnår en stærkere, flottere og sundere hud.

Bestil tid til din kosmetolog i Lejre ved Roskilde
Forny gløden i dit ansigt med en behagelig og opstrammende anti-age rynkebehandling i Roskilde. Bestil tid på telefon +45 25 79 50 00 eller online her hos Lev Positiv, din kosmetolog ved Roskilde.

Anmeldelser

Helga fortæller

Bemærkelsesværdig forandring. Jeg er i gang med ansigtsbehandling med henblik på at reducere mine mange rynker i ansigtet. Jeg har ikke passet så godt på min hud, men det vil jeg gøre fremover. Jeg har nu fået 7 ud af 8 behandlinger, og resultatet er meget bemærkelsesværdigt. Mine dybe rynker er nu blevet til fine linier. Jeg er super glad - stor tak til Lev Positiv for det.

Daniel fortæller

Utrolig positiv oplevelse. Utrolig sød og imødekommende person man møder når man kommer til Svogerslev hos Lev Positivt. Man føler sig hurtigt hjemme hos Anette som har Lev Positivt, man kan god mærke hun elsker det hun laver. Har prøvet mange forskellige behandlinger men her har jeg fundet en som kan. Meget professionel behandler og kommer helt sikkert igen. Jeg kan varmt anbefale Lev Positiv 😉

Tina fortæller

Jeg besluttede mig for i foråret endelig at investerer penge og tid i min hud i ansigtet, som i den grad trængte til en kærlig hånd. (Jeg er 56 år) Anette blev den jeg valgte til at hjælpe mig gennem denne proces og det har jeg aldrig fortrudt. Vi afstemte fra start forventninger, priser og tidsramme og Anette var ærlig og fortalte mig, at det var en proces, der ville komme til at tage tid og mange behandlinger og dertil hørende produkter, som passer til den behandling jeg skulle have. Der er sket store fremskridt i min hud, bedre glød, glattere hud og rynker omkring mund og hage mindsket væsentligt. Jeg er 100 % tryg ved Anettes behandling, hendes ekspertise og professionalisme og ser fortsat fremad til at komme hos Anette og lade hende passe min hud.

Book tid til behandling
Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv og stærk hud, krop og psyke.