Parterapi og familie

Lev Positivt v/ Anette Silke Jensen

Parterapi og familieterapi

Parterapi og familieterapi i Roskilde hos Lev Positivt

Genopliv kærligheden med parterapi og find overskuddet i hverdagen med familieterapi i Roskilde

Tag det første skridt mod et stærkere forhold i dag. Alle forhold har sine op- og nedture, men det er, hvordan vi tackler de svære perioder, der afgør styrken af vores forhold.

Kontakt mig for en gratis 15-minutters telefon- eller onlinekonsultation, hvor vi kan afdække, hvordan jeg kan hjælpe jer.

Parterapi
Varighed: 60 min.
Pris: 1.150,-

Parterapi
Varighed: 90 min.
Pris: 1.500,-  

Er I klar til at forvandle jeres forhold? Jeg tilbyder jer kraftfulde redskaber, der kan hjælpe jer med at genoplive kærligheden, respekten og intimiteten i jeres parforhold.

Lad os sammen arbejde hen imod jeres mål og drømme, så I kan få en hverdag fyldt med glæde og nærvær. Lad ikke jeres forhold drukne i rutine, arbejde og stress. Vi kan skabe forandringer, der giver jer en sund og lykkelig forbindelse, hvor I kan nyde hvert øjeblik sammen.

Parterapi baseret på Imago-terapi er en fantastisk metode, når forholdet føles fastlåst, og I føler jer overset eller ikke elsket. Det er et rum, hvor I kan udtrykke jer, føle jer forstået og opleve dyb anerkendelse. Lad Imago-terapi hjælpe jer med at genopbygge forbindelsen og skabe varige forandringer.

Kommunikation og anerkendelse er nøglen til et sundt forhold, og det er netop det, jeg fokuserer på. Med Imago-terapi vil I begge føle jer hørt og forstået, og jeres forhold vil blomstre som aldrig før.

Under terapiforløbet vil I deltage i forskellige øvelser og opgaver, der vil styrke jeres forbindelse og forbedre jeres kommunikation.

Tag det første skridt mod et stærkere forhold i dag. Kontakt mig for en gratis 15-minutters telefon- eller onlinekonsultation, hvor vi kan afdække, hvordan jeg kan hjælpe jer.

Efterfølgende er prisen 1150 kr. for en 60-minutters session og 1500 kr. for en 90-minutters session. Investér i jeres forhold og skab varig lykke sammen! 

Parterapi og familieterapi i Roskilde hos Lev Positivt

Forstå og styrk hinanden – og bliv et stærkt team

Ubetinget kærlighed er et stærkt ord. Et ord kun de færreste par oplever. For mange par er det dog muligt at føle ubetinget kærlighed, hvis man prioriterer tid, energi, vilje og tør tro på det.

Lav en bevidst investering, hvor I får og bruger de rigtige redskaber, som gør jer i stand til at nå hinanden på et helt andet plan. Hvor I skaber et liv i troskab, ærlighed, åbenhed og glæde – og styrker hinanden.

Få det bedste frem i hinanden og derved også I jer selv og på måde bliver I et stærk team og kan klare alle udefra kommende udfordringer.

Skab den gode hverdag
Ofte er det de små justeringer i hverdagens rytmer, der skaber den store forskel. Som gør man får en bedre og lettere hverdag med mere energi, tid sammen og med plads til individuelle interesser og personligheder.

Det er vigtigt at have en hverdag i balance, hvor begge parter føler sig hørt, set og elsket. En balance som skaber positiv energi og giver parret mere overskud og lyst til hinanden.

Skab intimitet og lyst
Mange par bygger langsomt og ubevidst nogle små murer op imellem hinanden. De kan nedbrydes, men mange opdager først murene, når de er så store, at de er svære at slå ned.

Hverdagens stress, manglende forståelse og nærvær f.eks. kan føre til nedsat eller ikke eksisterende intimitet og lyst. Jeg bruger bl.a. de fem kærlighedssprog, nærværs-øvelser og den gode forståelse for hinanden til at hjælpe jer med at få mere intimitet og lyst til hinanden.

De 5 kærlighedssprog er noget som jeg altid drøfter med de par som kommer her, fordi det er vigtigt at begge parter føler, sig set, hørt, respekteret og elsket for den man er.

Bekæmp utroskab
Desværre oplever flere og flere par splittelser pga. utroskab. Ofte sker utroskab med en arbejdskollega eller en gammel bekendt – og det stigende forbrug af medier er desværre med til at øge utroskab.

Jeg kan med enkelte og effektive redskaber hjælpe jer med at stå stærkere efter et utroskab. Eller til at styrke jeres forhold, så I kan modstå fristelser og bevidst lægger jeres energi i at styrke parforholdet.

Parterapi og familieterapi i Roskilde hos Lev Positivt

Familie – Skilsmisse – Sammenbragte familier

Er du i en familie, hvor der mangler positiv energi og overskud, og hvor det er svært at fungere sammen, ja måske overhovedet at føle at det er en familie?

Så vil jeg meget gerne hjælpe jer til at få det bedre sammen.

Første samtale foregår med de voksne. Herefter har jeg samtaler alene med børnene. Til sidst har jeg fælles samtaler med hele familien – der kan dog forekomme enkelte ekstra voksensamtaler afhængig af familiens udfordringer.

De fleste familier kan mærke en stor forskel allerede efter første samtale.

Få en sund familie
Mange bliver sammen pga. børnene – det er dog ikke altid det bedste for børnene.

Flere og flere familier glemmer at have fokus på den sunde, nærende, positive og inspirerende kommunikation i hverdagens travlhed. Det går jo godt, men desværre ikke rigtig godt. Mange opdager ofte først for sent, at man er gledet fra hinanden, at man har glemt hinanden og glemt at nyde nuet og værdsætte hinanden samt prioritere de sjove og hyggelige stunder.

Hvilke værdier er vigtige for jer? Prioritere plads til sjov og hygge, tag et familie møde, hvor alle kan komme med gode input, ønsker, behov osv. En god snak hvor alle bliver hørt, set og respekteret. Nogle gange er det okay at være enige om at være uenige, så længe man respekterer og giver plads til hinanden.

Tit er det kun få sesssion I forældre skal have her i min praksis, hvor I får mange gode redskaber med hjem, som med garanti kan give jer en sund stærk og glad familie, hvis I forældre tager et bevidst valg og går efter familiens mål.

Skilsmisse
Hvordan gør I skilsmissen positiv for jeres børns skyld?

Skilsmisser påvirker hvert år 71.000 børn og koster årligt samfundet tre mia. kr. Ca. 200.000 børn bor i dag alene med kun en forælder.

Mange tanker fylder børnenes hoveder – hvor skal de bo, kan forældrene snakke sammen, hvad med sport, skole, venner, familie, jul og fødselsdage?

Jeg har hjulpet mange par og familier til den lykkelige skilsmisse. Jeg tager udgangspunkt i børnenes tarv. Sikrer de får oprigtige, ærlige og sunde udmeldinger, så de hurtigere og lettere kan komme igennem skilsmissen og vænne sig til deres nye liv som skilsmissebarn.

Det nye liv bliver også nemmere for begge forældre, når de får renset luften og får nogle klare aftaler, hvor alle føler sig set, hørt og respekteret. På den måde kommer alle hurtigere og nemmere videre på den mest positive måde – uden nag, spildt energi og unødige, negative tanker.

Flere og flere vælger at komme forbi min praksis for hurtigt at finde en positiv løsning for alle parter. De ønsker ikke at spilde unødig tid og penge på advokater eller statsforvaltningen, hvor det ofte ender i nogle grimme sager med for meget negativ fokus.

Tag et bevidst valg og fokuser på det positive for dine børns og ikke mindst din egen skyld. Det vi har fokus på vokser – uanset om det er noget godt eller skidt.

Alt efter situation og alder er det vigtigt, at jeg har samtaler alene med børnene og med forældrene før en evt. fælles samtale.

Sammenbragte familier
Hver femte barn oplever på et tidspunkt i deres liv at være i en sammenbragt familie. Der er følelsesmæssig forskel på egne og andres børn, ligesom der er en følelsesmæssig forskel på forældre og andre voksne.

En sammenbragt familie er ikke en kernefamilie men kan alligevel blive meget velfungerende, hvis man tager nogle positive og bevidste valg, hvor der er fokus på, at det skal fungere for alle medlemmer i den sammenbragte familie.

For mange kan det være vanskeligt at skabe fælles normer og holdninger. Parterne kommer med hver sin måde at være familie på, hver sin historie og hver sine traditioner og vaner. Der er nye positioner og roller, som skal skabes og afstemmes parterne imellem. Det kan være vanskeligt at finde sin rolle og plads i den sammenbragte familie for både børn og voksne.

Jo før I bliver enige omkring rammerne for jeres sammenbragte familier, jo hurtigere og nemmere er det for alle at fungere i rammerne med hver jeres roller, personligheder og autoriteter.

Før I sætter rammerne for jeres sammenbragte familie, kan det være en hjælp at tage udgangspunkt i følgende:

Hvilke værdier er vigtige i jeres familie?
Hvilke værdier fra den “gamle” familie er gode at tage med, og hvad ødelagde mere end det gavnede?
Hvordan ønsker I at kommunikere?
Ønsker I at styrke hinanden og være èt team?
Husk, det er altid en god idé at give sine børn lov til at kommunikere frit, ikke blokere dem, hindre dem eller skabe en negativ stemning/omtale om andre – ellers kan det skabe grobund for dårlig stemning og omgang med hinanden.

Tænk på jeres børn frem for alt og læg det negative på hylden. Så vinder I langt mere og allervigtigst – I vinder jeres børn!

Det er selvfølgelig meget nemmere sagt end gjort, men det kan lykkes, og jeg vil meget gerne give jer de helt rigtige redskaber, så det kan lykkes.

Tag et aktivt valg og lev mere positivt – book en tid med det samme.

Anmeldelser

Djaysii fortæller

Kan kun anbefales! Har været hos Lev Positiv både i forbindelse med individuel terapi, parterapi og laserbehandling/massage. Som terapeut er Annette imødekommende, lyttende og stiller gode spørgsmål der hjælper en til at se sin situation i det rigtige lys. Samtidig får man gode værktøjer med på vejen til at kunne håndtere det man kæmper med. Går altid derfra med en optimistisk følelse! Laserbehandlingen har jeg fået to gange. Den ene gang havde jeg akutte nakkesmerter, og de var stærkt reduceret da behandlingen var slut. Anden gang er en del af et forløb som skal hjælpe med mere kroniske spændinger. Kan helt klart anbefale Lev Positiv!

Birte fortæller

Super oplevelse. Bestilte tid til ny behandling med det samme. Lev Positiv kan kun anbefales. Er i sikker hænder.

Tag et aktivt valg og lev mere positivt
Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv og stærk hud, krop og psyke.