Eksem – Psoriasis

Lev Positivt v/ Anette Silke Jensen

Eksem – Psoriasis

Behandling af eksem og psoriasis i Roskilde

Om behandling af eksem og psoriasis i Roskilde

En behandling mod eksem og psoriasis foregår med skånsomme frugtsyrer og laser, som har vist sig at have god effekt hos mange voksne, som lider af eksem og psoriasis.

Resultatet er, at der kommer mindre tørhed, irritation og rødme. Huden opleves som mere intakt og sund.

Varighed:
Pris: 

Hos Lev Positiv din hud – & muskelspecialist foregår en behandling mod eksem og psoriasis med skånsomme frugtsyrer og laser, som har vist sig at have god effekt hos mange voksne, som lider af eksem og psoriasis. Resultatet er, at der kommer mindre tørhed, irritation og rødme. Huden opleves som mere intakt og sund. Eksem og psoriasis kan ikke kureres, men ved hjælp af de rigtige hudplejeprodukter, hudplejebehandlinger, kost, kosttilskud og mental ro, kan hudens udseende forbedres så meget, at tilstanden bliver mindre generende.

Behandling mod eksem og psoriasis

– Ved mistanke om eksem og psoriasis skal en hudlæge altid konsulteres. Herefter kan jeg rådgive om den rigtige hudplejebehandling, kost, ernæring og de bedste hudplejeprodukter.
– Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes hos os og afsluttes hjemme hos dig.
– Vær tålmodig, og brug kun hudplejeprodukter og kosttilskud fra os.
– Du skal altid fortælle hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb.
– Behandling og produktanbefalinger skal om nødvendigt tilpasses efter dine særlige forhold.

Undgå forhold, som huden reagerer negativt på, som parfurme, farvestoffer, farlige parabener, stress, sukker, mælkeprodukter m.m.

Positiv Hudpleje er din personlige hudplejeserie, hvor uanset hvilke produkter du vælger at købe, så tilsætter vi, de virkestoffer som lige præcis DIN hud har behov for, så du opnår en stærkere, flottere og sundere hud.

Læs mere om Positiv Hudpleje produkterne og virkestofferne her.

Anmeldelser

Janne fortæller

Flotte resultater lavet af søde og dygtige Anette. Fantastisk sødt og kompetent menneske. Anette har med sit glade og kærlige væsen DIG i fokus fra start til slut. Jeg har været hos Anette flere gange, med et super godt resultat, som jeg er meget, meget glad for! Besøg Anette i hendes dejlige omgivelser og få en fantastisk oplevelse! Bh, Janne With

Ea fortæller

Anette er en kompetent hudspecialist, der giver en professionel behandling. Hun lover ikke mere, end hun kan holde, og man kan mærke, at hun brænder for de naturlige produkter. Jeg kan nemt anbefale Lev Positivt og en dermabehandling 🙂

Book tid til behandling
Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv og stærk hud, krop og psyke.