Hair Boost

Lev Positivt v/ Anette Silke Jensen

Hair Boost – øget hårvækst

Hair Boost – øget hårvækst behandling i Roskilde

Behandling til øget hårvækst i Roskilde

Behandlingen er både til kvinder og mænd i alle aldre. Hair Boost behandlingen kan hjælpe dig med følgende b.la. tilbage vigende hårgrænse, sporadisk hårtab, pletvis hårtab og meget mere.

Behandlingen er dermatologisk udviklet og der er videnskabeligt påvist gode resultater med at reducere hårtab og ar forbedrehårvækst og kvalitet, helt uden bivirkninger og smerter.

Varighed:
Pris:

Ønsker du et fyldigere og pænere hår?
Eller flottere bryn? 

Endelig er den nye og effektive behandling her! Jeg vil gerne takke alle mine tålmodige “forsøgspersoner” for deres frivillige indsats med at teste en række forskellige produkter og behandlinger til øget hårvækst på hovedbunden og bryn. 

Takket være jer har jeg nu fundet en løsning, der virker! Det er med stor glæde og stolthed, at jeg præsenterer min Hair Boost behandling for jer alle.

Vælg Hair Booster..
Behandlingen er både til kvinder og mænd i alle aldre. Hair Boost behandlingen kan hjælpe dig med følgende:

– Tilbage Vigende hårgrænse
– Sporadisk hårtab
– Pletvis hårtab
– Svagt og tyndt hår
– Tyndt hår på den øvre bagside af hovedet.
– Hormonelt og genetisk bestemt hårtab.

Jeg glæder mig til at hjælpe endnu flere af jer til et flottere, kraftigere, stærkere og mere fyldigt hår.

Den innovative GREEN PEEL Hair Boost behandling er en naturlig og professionel behandling mod hårtab og den udføres udelukkende af os få kosmetologer i Danmark som er blevet speciel uddannet og certificeret fra Dr. Med. Christine Schrammek. Behandlingen er dermatologisk udviklet og der er videnskabeligt påvist gode resultater med at reducere hårtab og ar forbedrehårvækst og kvalitet, helt uden bivirkninger og smerter. Den ikke invasive behandling er baseret på den regenererende effekt fra GREEN PEEL urterne, kombineret med den specialudviklende massagemetode og to nye produkter med høj koncentration af effektive ingredienser.

Hair Boost – øget hårvækst behandling i Roskilde hos Lev Positivt

Anmeldelser

Mette fortæller

Jeg kan på det varmeste anbefale Anette fra Lev Positivs hårbehandlinger. Jeg har været igennem er kræftforløb, hvor jeg mistede håret. Efterfølgende er jeg nu på antihormonbehandling, som ikke er fordrende for hårvæksten, og har derfor været desperat for at mit hår til at gro så godt som muligt. Jeg begyndte hos Hårklinikken med deres serum, og har været på den i knapt 1 år. Men det var i det øjeblik, at jeg begyndte hos Anette med hendes boostende hårbehandling, at jeg begyndte at se en forskel. Jeg kan virkelig se, at mit hår rykker for hver behandling, så jeg er stor fan. Jeg har nu også købt hendes hårserum i stedet for Hårklinikkens. En varm varm anbefaling herfra til Anette fra Lev Positiv - hun er professionel og dygtig i alt hun gør. Vh Mette

Sigurd fortæller

Jeg begyndte hos Anette i marts, i behandling for naturlig hårforøgelse/hårvækst og er altid blevet mødt med professionalisme, venlighed og ekspertise.

Gitte fortæller

Bedste anbefaling Jeg har kommet hos Anette/Lev Positivt en del gange i forbindelse med Special Treat og Hair Boost. Det er en stor fornøjelse og man bliver altid taget godt i mod med en smil. Anette er meget professionel og jeg føler mig meget tryg. Anette er også god til at rådgive om kosttilskud.

Book tid til behandling
Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv og stærk hud, krop og psyke.