Fertilitets­behandling

Lev Positivt v/ Anette Silke Jensen

Fertilitetsbehandling

Fertilitetsbehandling i Roskilde hos Lev Positivt

Fertilitets­behandling med laserterapi

Laserterapi er en avanceret tilgang til fertilitetsbehandling, der forbedrer chancerne for graviditet ved at stimulere cellernes energiproduktion.

Denne behandling normaliserer blodcirkulation, reducerer muskelspændinger, styrker slimhinden og lindrer symptomer på tilstande som endometriose og PCOS. Behandlingen er sikker og smertefri og kan hjælpe både kvinder og mænd med fertilitetsproblemer.

Fertilitetsbehandling med laserterapi
Varighed: ca. 30 minutter.
Pris: 597,-
Ved køb af klippekort:
Køb 5 behandlinger og få den 6. behandling gratis.  

Fertilitetsbehandling med laserterapi i Roskilde hos Lev Positivt
Fertilitetsbehandling med laserterapi i Roskilde hos Lev Positivt

Fertilitets­behandling med laserterapi

Jeg er stolt af at tilbyde en avanceret fertilitetsbehandling med laserterapi i min klinik, Lev Positivt. Denne innovative behandling, har vist sig at være effektiv for både kvinder og mænd, der står over for udfordringer med fertiliteten. 

Gennem mine 21 års erfaring og brugen af terapeutisk laserlys, kan jeg hjælpe med at forbedre reproduktive resultater og øge chancen for en vellykket graviditet.

Laserterapien stimulerer cellernes energiproduktion og forbedrer blodcirkulationen i reproduktive organer. Dette hjælper med at håndtere forskellige fertilitetsrelaterede udfordringer, såsom hormonel ubalance, nedsat sæd- og ægkvalitet, muskelspændinger og inflammation.

Behandlingsforløbet tilpasses individuelt, men ofte ser man positive resultater inden for de første 3 måneder. Jeg tager hensyn til din unikke situation og sørger for en professionel og skræddersyet behandling.

Heidi fortæller

Go og tryg oplevelse. Jeg har modtaget laserbehandling hos Anette i forbindelse med fertilitetsbehandling. Jeg har kun gode ting at sige om Anette og hendes arbejde. Jeg føler mig tryg i hendes hænder og vil til hver en tid anbefale hende.

Fertilitetsbehandling med laserterapi i Roskilde hos Lev Positivt

Fordelene ved laserterapi i fertilitets­behandling

Laserterapi har vist sig at have en række fordele i fertilitetsbehandling ud over at forbedre reproduktionsresultater. Denne innovative tilgang, som jeg er dedikeret til på Lev Positivt, er kendt for at normalisere og blødgøre arvæv, som ofte er en betydelig faktor i fertilitetsproblemer. Dette er især relevant for personer, der har gennemgået tidligere operationer i underlivet eller har lidt af infektioner og inflammatoriske tilstande.

Desuden øger laserterapien blodcirkulationen i de reproduktive organer, styrker slimhinden og reducerer muskelspændinger, hvilket kan være afgørende for at forbedre chancerne for graviditet. 

For kvinder over 35 år og mænd med nedsat sædkvalitet har laserterapi vist sig at være særligt gavnlig. Det kan også hjælpe med at lindre symptomer og ubehag forbundet med tilstande som endometriose og PCOS, samtidig med at det normaliserer menstruationen.

Laserterapiens evne til at stimulere mitokondrierne til at producere mere energi (ATP) i cellerne er en nøglefaktor i forbedringen af æg- og sædcellers funktion. Dette giver disse celler den nødvendige energi til at bevæge sig, formere sig og sætte sig fast, hvilket øger chancen for en vellykket befrugtning.

Udover at forbedre chancen for graviditet har laserterapien også vist sig at have andre positive effekter på patienters livskvalitet. Det er vigtigt at bemærke, at behandlingen er behagelig og risikofri og kan bruges som et supplement til andre medicinske fertilitetsbehandlinger. 

Book tid til behandling
Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv og stærk hud, krop og psyke.