Oxygen­behandling

Lev Positivt v/ Anette Silke Jensen

Intraceuticals den originale “Madonna” og Oxygenbehandling

Oxygenbehandling i Roskilde

Brems hudens aldring med oxygenbehandling i Roskilde

Oxygenbehandling har mange fordele. Din hud bliver gennemfugtet, hudens struktur bliver meget forfinet, mere stram og fast, fine linjer og rynker reduceres og meget mere.

Den originale oxygenbehandling Intraceuticals er udviklet, så den giver et boost til huden.

Behandlingen giver ikke kun fugt til huden midlertidigt. Molekylerne og indholdsstofferne i det originale serum er udviklet, så de kan lageres i din hud, og giver dermed din hud den volumen tilbage, som den har mistet med årene.

Varighed:
Pris:

Intraceuticals Oxygenbehandling – resultaterne taler for sig selv
Her er nogle af de resultater, som Intraceuticals Oxygenbehandling giver:
– Din hud bliver gennemfugtet
– Hudens struktur bliver meget forfinet, mere stram og fast
– Fine linjer og rynker reduceres
– Dine ansigtsmareringer bliver bedre og pænere
– Dine poreåbninger mindskes og huden bliver sundere
– Du få et ansigtsløft og en forynget glød

Oxygenbehandling bremser hudens aldring
Jo ældre vi bliver, des dårligere bliver vores hud til at genopbygge skadet væv. Det betyder, at huden med tiden mister mange af sine kollagener og elastiske fibre, og den bliver tyndere, mindre elastisk og rynket.

I takt med at dit bindevæv bliver tyndere, bliver der også færre af de vandbindende molekyler (hyaluronsyre), som opretholder hudens spændstighed. Huden falder sammen og begynder at hænge lidt.

Når huden falder sammen, får de små blodårer (kapillærer) mindre plads og blodcirkulationen i huden bliver dårligere. Det resulterer i, at der føres færre næringsstoffer til huden, og færre næringsstoffer er lig en lavere produktion af hyaluronsyre. Den negative cirkel er i fuld gang.

For at bremse aldringen af din hud, skal den negative cirkel vendes. Det gøres ved at tilfører hyaluronsyre med Intraceuticals Rejuvenate Infusion.

Huden i overgangsalderen – sådan bevarer du den flot og sund
I overgangsalderen nedsættes vores evne til at producerer de hormoner, som er med til at holde vores hud spændstig og fyldig. Din hud mister i denne periode mange af sine kollagener og elastiske fibre.

Det er meget vigtigt, at du forebygger og plejer din hud hele livet, også før den begynder at vise aldringstegn.

Med god hudpleje før overgangsalderen gør du din hud mere modstandsdygtig overfor de forandringer, der uundgåeligt rammer os alle.

Derfor anbefaler vi, at du løbende tilfører din hud de gode fugtbindende molekyler (hyaluronsyre), som Intraceuticals-behandlingen indeholder.

Når overgangsalderen for alvor sætter ind, så er det vigtigt, at du vedligeholder oftere og mere kontinuerligt.

Anti-age uden indsprøjtning eller operation
Intraceuticals Oxygenbehandling er et godt alternativ til fx Botox og Restylane, hvor behandlingen kræver indsprøjtninger.

Alt jeg (helt basalt) gør i Oxygenbehandlingen, er, at jeg ved hjælp af oxygen (ilt) ”blæser” gode serummer med hyaluronsyre, vitaminer og antioxidanter ind i de dybereliggende lag i huden.

Ingen kanyler, ingen knive, kun en behagelig skøn behandling og et flot resultat.

Intraceuticals Oxygenbehandling giver huden et boost
Den originale oxygenbehandling Intraceuticals er udviklet, så den giver et boost til huden.

Behandlingen giver ikke kun fugt til huden midlertidigt. Molekylerne og indholdsstofferne i det originale serum er udviklet, så de kan lageres i din hud, og giver dermed din hud den volumen tilbage, som den har mistet med årene.

Intraceuticals Oxygenbehandling – den ægte Madonna-behandling
Der er en grund til at store stjerner som Madonna, Paris Hilton, Naomi Campbell, Eva Longoria, Justin Timberlake, Miley Cyrus m.fl. gennem de sidste mange år har sværget til Intraceuticals Oxygenbehandling. Se stjernens testimonials her.

På trods af min mangeårige erfaring med Oxygenbehandling, må jeg stadig ind i mellem knibe mig i armen og sige: ”Wauu! Sikke en forandring” – Resultaterne af denne behandling er ganske enkelt enestående.

Book tid til behandling
Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv og stærk hud, krop og psyke.