Laser og massage

Lev Positivt v/ Anette Silke Jensen

Laser og massage

Laser og massage behandlinger i Roskilde

Velvære for hele kroppen - laser og massage i Roskilde

Min laser og massagebehandling kan både fokuseres mod et enkelt punkt på din krop, eller du kan få en total kropsmassage. Slip b.la. for spændinger, blokeringer og smerter.

Derudover er laser god ved gigt, hovedpine, migræne, knæskader, ryg- nakkespændinger og meget mere.

Laser og massage 
Varighed: 30 min
Pris: 595,-

Laser og massage 
Varighed: 60 min
Pris: 997,-

Hvad kan en laser og massage behandle?
Uanset om det er akut eller kronisk, overfladisk eller dybt, kan Giga laser og K-Laser terapi hjælpe. Giga laser og K-Laser terapi er en uvurderlig behandling til dig, som er træt af smerter, spændinger og andre blokeringer i din krop.

Min laser er unik til:
Sports- og arbejdsskader, gigt, hovedpine, migræne, knæskader, ryg- nakkespændinger og meget mere kan jeg hjælpe dig med.
Derudover er den også rigtig god til psoriasis, uren og akne hud, og den kan også indstilles til at mindske rynker, poser under øjne, grove poreåbninger m.m.

Velvære for hele kroppen – laser og massage i Svogerslev ved Roskilde

Giv dig selv tid til ro og afslapning i dejlige rolige omgivelser med laser og massage i Svogerslev ved Roskilde. Her mærker du med det samme roen sænke sig, så du med sænkede skuldre kan give dig hen til en skøn massage i det idylliske Svogerslev ved Roskilde.

Min laser og massagebehandling kan både fokuseres mod et enkelt punkt på din krop, eller du kan få en total kropsmassage, så du kan stresse af og give dig selv lidt velfortjent velvære i en travl hverdag, slippe spændinger, blokeringer og smerter, så din krop og dit hoved kan få fornyet velvære og energi.

Når du booker tid til en laser og massagebehandling hos mig, så tager jeg udgangspunkt i dine ønsker og behov når du kommer her, ud fra det vælger jeg hvilke laser og massage form der giver dig det optimale resultat.

Bestil tid til forkælelse online eller på tlf. +45 25 79 50 00.

Laser og massage behandlinger i Roskilde hos Lev Positivt
Behandlingsformer

Du bestemmer om du ønsker en blid men effektiv laser og massage, eller en lidt mere hård og dybdegående laser og massage, jeg har 22 års erfaring og er læge eksamineret, så kan uanset hvad du vælger, få din krop til at slappe af og slippe kontrollen, så myoser og spændinger løsnes op. Laser og massage er god til at løsne op for spændinger og blokeringer i dybden på en effektiv, men skånsom måde, som sætter gang i blodcirkulationen og udrenser affaldsstoffer. En populær laser og massage behandling hos Lev Positiv ved Roskilde, som giver rigtig gode resultater.

Effektiv behandling
Laser kombineret med massage har jeg STOR SUCCES med, det er min mest valgte behandling!

Folk elsker Laser og massage, fordi den effektivt giver meget hurtige og gode resultater.

Laser og massage 30 min. 597,-
Laser og massage 60 min. 997,-

Repræsenteret i diagrammet herover er blot nogle af de tilstande, der kan behandles med succes ved hjælp af denne kraftfulde modalitet.

Laser og massage behandlinger i Roskilde hos Lev Positivt

Til dig der vil vide mere om K-laser behandlinger

Hvad er laserterapi?
Laserterapi, i stedet for “fotobiomodulation”, er brugen af specifikke bølgelængder af lys (synligt rødt lys eller nær-infrarødt lys) til at skabe terapeutiske effekter. Disse effekter omfatter hurtigere sårheling, smertelindring, forbedret blodcirkulation og formindsket hævelse. Laserterapi har været brugt i Europa af fysioterapeuter, læger og sygeplejepersonale så langt tilbage som i 70érne.

Hvad sker der ved en laserbehandling?
Laserbehandling er smertefri. Den frigivne energi, øger blodcirkulationen, trækker væske, ilt og næringsstoffer til det beskadigede område. Dette skaber et optimalt helbredende miljø, der reducerer betændelse, hævelser, muskelkramper, stivhed og smerte. Det skadede område vender tilbage til sin normaltilstand, så funktionen i det behandlede område genoprettes, og smerten mindskes.

Avanceret K-Laser teknologi K-Laser terapi er ensbetydende med høj sikkerhed og korte behandlingstider. Bølgelængderne er målrettet forskellige vævstyper. Valget mellem konstante eller vekslende frekvenser fremmer smertelindring og helingsproceduren.

Speciel IntenseSuperPulse funktion muliggør dybere terapeutisk behandling.

Den høje ydeevne resulterer i kortere behandlingstider. Forudindstillede funktioner giver større ensartethed og sikrere behandlingsresultater.

Effekten af laserterapi på celleniveau
Under laserterapi påvirker det infrarøde laserlys kroppens væv på celleniveau. Cellestofskiftet øges, og dermed forbedres transport af næringsstoffer gennem cellemembranen. Dette igangsætter en øget produktion af cellulær energi (ATP), der fører til en kaskade af positive virkninger, der øger cellernes og dermed vævets sundhed.

Laser og massage behandlinger i Roskilde hos Lev Positivt

Ofte stillede spørgsmål

Ja! Laserterapi bruges ofte med andre former for terapi, herunder kiropraktik, fysioterapi, massage, elektroterapi og efter operation. Andre behandlingsformer kan bruges sammen med laserterapi til at øge effekten af behandlingen.

Du vil ofte kunne føle en bedring (normalt smertereduktion) allerede efter den første behandling. Nogle gange vil der ikke kunne registreres en bedring ved de første behandlinger. Dette betyder ikke, at der ikke sker noget. Hver behandling er kumulativ, og i nogle tilfælde ses resultater derfor først efter 3 eller 4 behandlinger.

Det afhænger af hvilken tilstand, der behandles. For nogle akutte tilstande vil 1-6 behandlinger være tilstrækkeligt. Tilfælde af en mere kronisk karakter kræver måske 10-15 (eller flere) behandlinger. Nogle tilfælde, som f.eks. alvorlig artritis (ledbetændelse), kan kræve løbende periodiske behandlinger for at kontrollere smerter.

Akutte tilstande kan behandles dagligt, især hvis de er ledsaget af betydelige smerter. Mere kroniske problemer responderer bedre, når behandling gives 2 til 3 gange om ugen, aftagende til en gang hver uge eller hver anden uge afhængig af den opnåede effekt.

Ja. Der er tusindvis af publicerede undersøgelser, der viser den kliniske effekt af laserterapi. Blandt disse er der mere end hundrede strengt kontrollerede, videnskabelige undersøgelser, der dokumenterer virkningen af laser på mange sygdomstilstande.

Den typiske behandling varer 3 til 9 minutter, afhængig af størrelsen af det område, der behandles.

Der er kun rapporteret meget få bivirkninger efter mere end tyve års brug af laserterapi på verdensplan. Lejlighedsvis kan nogle gamle skader eller smertesyndromer virke forværret i et par dage, da den helbredende respons er mere aktiv efter behandlingen.

Behandlingen er ikke ubehagelig. Ofte mærker man intet. Lejlighedsvis føles en mild, lindrende varme eller prikken. Områder med smerte eller betændelse kan kortvarigt efter en behandling være mere følsomme, inden smertereduktion indtræder.

Anmeldelser

Søren fortæller

Jeg har fået laserbehandling mod diskusprolabs og kan varmt anbefale Lev Positiv. Behandlingen foregår i dejlige omgivelser og udføres af Anette, som med sin erfaring og ekspertise gør behandlingen til en god oplevelse.

Birgit fortæller

Kære Anette, Tusinde tak for din altid glade og positive måde at være på. Nu har jeg efterhånden fået behandling for lidt af hvert: karsprængninger og fedtknopper i ansigter, springfinger, ondt i ryg og læn samt brok og altid med godt resultat. Jeg går trygt til Anette hver gang.

Book tid til behandling
Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv og stærk hud, krop og psyke.