Green Peel® Schrammek

Lev Positivt v/ Anette Silke Jensen

Green Peel® Schrammek

Peeling til ansigt og krop i Roskilde hos Lev Positivt

4 effektive Green Peel® Schrammek behandlinger

GREEN PEEL® Fresh up
Nyd en skånsom, men effektiv behandling, der efterlader din hud forfrisket og strålende. Denne blide behandling er designet til at give dig en synlig forbedring ved at nænsomt fjerne den trætte, døde hud.

Varighed: 20 min.
Pris: 895,-

GREEN PEEL® Energy
Giv din hud den opmærksomhed, den fortjener, med denne eksklusive behandling. Denne behandling er nøglen til at opnå et pust af vitalitet og regenerering, en flot og styrket hud.

Varighed: 25 min.
Pris: 1.295,-

GREEN PEEL® Classic
Oplev den ultimative metode, der forvandler din hud på kun 5 dage! Med denne eksklusive behandling kan du se frem til en bemærkelsesværdig forvandling, der giver dig smukke og blivende resultater.

Varighed: 30 min.
Pris: 2.495,-

GREEN PEEL® Classic mave eller rygbehandling
Lad mig tage dig med på en rejse mod en smuk og flot mave og/eller ryg! Behandlingen hjælper på ar, strækmærker, urenheder og slap hud. Jeg er stolt af at tilbyde denne eksklusive løsning, der har bevist sin effektivitet.

Varighed: 45 min.
Pris: 3495,-

Forny din hud naturligt på kun 5 dage – uden knive, injektioner eller kemiske syrebehandlinger. Det er det, jeg kan tilbyde dig med Green Peel® Schrammek-behandlingen.

Jeg er begejstret for at præsentere denne fantastisk effektive urtepeeling, der fornyer din hud uden brug af kemikalier. Med Green Peel® kan du se frem til at reducere fine linjer, rynker, og ar, samtidig med at du opnår fastere og mere klar hud, fri for urenheder.

Denne behandling er skabt specielt til dig, der stræber efter enestående resultater. Med mine 21 års erfaring og som ejer af Lev Positivt, er det min mission at hjælpe dig med at opnå de ønskede resultater.

Green Peel® findes i tre forskellige styrker, hver med synlige forbedringer, og den er velegnet til alle hudtyper og aldre.

Lad mig hjælpe dig med at opnå en smukkere hud, der stråler af selvtillid. Book din tid nu og lad os sammen skabe den forandring, du ønsker! 

Hudpleje, hudbehandlinger, laser behandlinger, massage, permanent hårfjerning og bryn behandlinger i Roskilde hos Lev Positivt - din hud- og muskelspecialist.

GREEN PEEL ® Classic

Jeg tilbyder GREEN PEEL® Classic – En 100% biologisk dybdepeeling til ansigt og krop.

Hvis du ønsker behandlingen udført på kroppen, er du velkommen til at spørge om priser.

GREEN PEEL® Classic er min hemmelighed til at opnå en forvandlet hud. Denne dybdepeeling er utroligt effektiv til at fjerne ar, reducere misfarvninger og pigmentforandringer, mindske rynker og fine linjer, forfinde store porer og give din hud en total fornyelse.

Den unikke behandling er 100% biologisk og kickstarter din huds stofskifte. Den stimulerer lymfesystemet, giver en opstrammende effekt, øger produktionen af collagen og forbedrer udskillelsen af affaldsstoffer. Resultatet? En hud, der stråler af sundhed og velvære, og som endda mindsker forekomsten af strækmærker.

GREEN PEEL® er en peeling, der virkelig går i dybden, da den arbejder på alle tre hudlag. Jeg er her for at hjælpe dig med at opnå en forbløffende forandring i din hud, uanset om det er i ansigtet eller på kroppen. Så lad os komme i gang med at forvandle din hud sammen!

Effektivt til:
Akne og uren hud
Store og grove porer åbninger
Skjolder / pigmentering / solskader
For tidligt ældet hud
Rynker
Ar
Slap hud
Cellulite
Strækmærker
Tør hud

Pris 2495 kr. 

Hudpleje, hudbehandlinger, laser behandlinger, massage, permanent hårfjerning og bryn behandlinger i Roskilde hos Lev Positivt - din hud- og muskelspecialist.

GREEN PEEL ® Energy

GREEN PEEL® Energy – Fornyelse til alle hudtyper, selv de trætte og stressede. 

Jeg er begejstret for at introducere GREEN PEEL® Energy, den ultimative løsning, der passer til alle hudtyper, herunder de trætte, stressede og tørre hudtyper. Denne urtedybdepeeling er en naturlig måde at forbedre hudens cellefornyelse på, samtidig med at den tilfører fugt, strammer op og aktiverer hudens stofskifte.

Resultatet er en stærkere og fastere hud, der stråler af vitalitet. GREEN PEEL® Energy har også en imponerende evne til at rense huden dybt og effektivt bekæmpe akne og urenheder.

Lad mig hjælpe dig med at genskabe din huds naturlige skønhed og sundhed med GREEN PEEL® Energy. Uanset din hudtype er denne behandling den ultimative energibooster, der vil forvandle din hud til at stråle igen!

Effektivt til at:
Booste en træt hud
Stramme huden op
Fugter huden og bringer den i balance
Give huden glød og udstråling
Mindske akne og uren hud
Mindske solskader, pigmenteringer og leverpletter

Pris 1295 kr.

Hudpleje, hudbehandlinger, laser behandlinger, massage, permanent hårfjerning og bryn behandlinger i Roskilde hos Lev Positivt - din hud- og muskelspecialist.

GREEN PEEL ® Fresh up

Med GREEN PEEL® Fresh Up får du mere end blot en peeling, ideel selv til sensitiv hud. 

Jeg er her for at introducere dig for GREEN PEEL® Fresh Up – den perfekte løsning, hvis du ønsker mere end blot en almindelig peeling, men samtidig har en sensitiv hud. Denne behandling er særligt effektiv, hvis du står over for pludselige akne-udbrud eller kæmper med en trist og grå hudtone.

GREEN PEEL® Fresh Up giver din hud en overflod af glød og øger blodcirkulationen, hvilket tilfører dine hudceller ny ilt og næring. Dette er nøglen til at genoplive din hud og gøre den strålende og sund.

Lad mig hjælpe dig med at få din hud til at blomstre igen med GREEN PEEL® Fresh Up. Uanset om din hud er sensitiv eller kræver en opfriskning, er denne behandling den ideelle løsning til at vække din naturlige skønhed til live!

Effektiv til at:
Styrke sart, sensitiv og tynd hud
Mindske psoriasis
Mindske couperose
Mindske rosacea
Fjerne tør og trist hud
Mindske akne udbrud
Fjernelse af små urenheder

Pris 895 kr.

Anmeldelser

Helle fortæller

Klinikken er smagfuldt indrettet og ligger i rolige omgivelser. Annette giver sig god tid til sine kunder, som hun møder med et smil og overskud.

Louise fortæller

Utrolig professionel behandling af personalet, som tager sig tiden til at svare på spørgsmål og forklare behandlingerne og hvordan de virker meget præcist. Meget tilfreds med resultatet af min behandling, bare ked af jeg ikke vidste den klinik/behandlings form fandtes noget før.

Book tid til behandling
Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv og stærk, hud, krop og psyke.