Skinpenbehandling

Lev Positivt v/ Anette Silke Jensen

SkinPen – Microneedling

Skinpenbehandling i Roskilde

Behandling mod strækmarker, rynker og pigmentering i Roskilde

Denne behandling sætter gang i hudens naturlige produktion af ny underhud og er op til 400 gange mere effektiv end cremer, der kun arbejder på overfladen.

Du ser hurtig effekten efter rynkebehandlinger med SkinPen – Microneedling. De fine linjer i huden vil synes mindre, rynkerne er aftaget i dybde, og hele huden er generelt frisket synligt op.

Varighed: 30 minutter
Pris: 1495 kr.

Fjern Rynker, Ar, Tør Hud og Strækmærker med SkinPen – Microneedling Behandling

Bemærker du begyndende tegn på slap hud? Det er tid til at genopfriske din hud og reducere rynker, linjer, ar og strækmærker med en SkinPen behandling.

SkinPen – Microneedling er en yderst effektiv behandling, der leverer synlige resultater. Denne behandling sætter gang i hudens naturlige produktion af ny underhud og er op til 400 gange mere effektiv end cremer, der kun arbejder på overfladen.

Jeg har klienter, der rejser hele vejen fra København og Fyn for at opleve de fantastiske resultater, som mine klienter har opnået gennem SkinPen – Microneedling behandling hos Lev Positivt nær Roskilde. Ring på +45 25 79 50 00 for at høre mere om denne transformative behandling.

Hvad er SkinPen – Microneedling behandling?v
Denne nye metode består i at prikke mange tusinde små huller i underhuden med et særligt apparat, så den naturlige kollagen-opbygningsproces stimuleres. Det er netop det kollagene væv i vores underhud, som bliver mindre med alderen, allerede i starten af tyverne falder vores kollagenproduktion, så der opstår rynker og linjer.

Hos Lev Positivt din hud – & muskelspecialist kan du få SkinPen behandling nær Roskilde, som styrker din hud og gør den glat og ungdommelig – naturligt og helt uden kirurgisk indgreb. Behandlingen med SkinPen – Microneedling kræver ikke bedøvelse, da den højst udløser en summende fornemmelse i huden. 

Skinpenbehandling - Microneedling mod strækmarker, rynker og pigmentering i Roskilde hos Lev Positivt
SkinPen – Microneedling behandling mod strækmærker

Vidste du, at SkinPen – Microneedling også er en effektiv behandlingsmetode mod strækmærker? I min klinik i Roskilde hjælper jeg klienter med at reducere synligheden af strækmærker, som nogle gange kan føles skæmmende og begrænsende, især når det kommer til aktiviteter som svømmeture eller strandbesøg.

Efter behandlingen kan det behandlede hudområde opleves som let rødt og hævet, men denne reaktion forsvinder typisk inden for et par dage. SkinPen – Microneedling er en fantastisk måde at genoprette din hud og give dig selvtilliden tilbage. Hvis du ønsker at tackle strækmærker effektivt, er du velkommen til at kontakte mig for at lære mere om denne transformative behandling.

Bestil tid til behandling mod strækmærker på telefon +45 25 79 50 00.

Rynkebehandling med SkinPen – Microneedling

Du ser hurtig effekten efter rynkebehandlinger med SkinPen – Microneedling. De fine linjer i huden vil synes mindre, rynkerne er aftaget i dybde, og hele huden er generelt frisket synligt op.

Inden behandlingen med SkinPen – Microneedling smøres et aktivt serum på huden. Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm, men det aftager inden for et døgn.

Prøv selv og se, hvordan din hud får et boost, som får dig til at se bedre ud. Ring i dag på +45 25 79 50 00 og bestil tid til SkinPen – Microneedling behandling ved Roskilde. 

Anmeldelser

Paula fortæller

Super dejlig og topprofessionel behandling, i smukke omgivelser!

Betina fortæller

Hver gang jeg kommer i Lev Positivt er det altid en god oplevelse . Anette er professionel og dygtig til sit fag . Jeg føler mig altid tryg og behandlingerne jeg har fået, har gjort min hud fastere og sundere

Book tid til behandling
Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv og stærk hud, krop og psyke.