Akne, Bumser, Urenheder

Lev Positivt v/ Anette Silke Jensen

Akne – Bumser – Urenheder

Behandling af akne, bumser og urenheder i Roskilde

Behandling mod akne, bumser, urenheder og grove poreåbninger

Du kan vælge Luksus Ansigtsbehandlingen, for så får du laser på din hud, som reducerer effektivt og nænsomt din talgproduktion og derved mindskes urenhederne og den fedtede hud.

Min GREEN PEEL® behandling er ekstrem effektiv imod akne, ar og bumser, så har du kæmpet med det i mange år og rigtig gerne vil det hurtigt til livs, så skal du vælge Eksklusiv Ansigtsbehandling.

Luksus Ansigtsbehandlingen
Varighed:
895,-

Eksklusiv Ansigtsbehandling
Varighed:
1595,- 

Hos Lev Positiv din hud- & muskelspecialist tilbyder jeg behandling mod akne, bumser, urenheder og grove poreåbninger i min klinik i Roskilde.

Anette Jensen er lægeeksamineret hud- og muskelspecialist samt kosmetolog, med mere end 18 års erfaring. Derudover uddannet kognitiv terapeut, Coach samt kost og ernæringsvejleder.

Det er vigtigt, at vi er i balance både mentalt og fysisk, for at komme akne, urenheder og bumser ordentlig til livs.

Forkert hudpleje eller ingen hudpleje er nogle af de helt store årsager til, at man kæmper med en uren hud, det hormonelle spiller selvfølgelig også en rolle, uanset om man er teenager eller kommet i overgangsalderen.

Hvis jeg skal hjælpe dig, skal du selv tage et ansvar og følge mine råd, samt kun bruge mine hudpleje produkter, som jeg personligegører til din hud, ved at tilføje ekstra virkestoffer, så du kan opnå et hurtigere og bedre resultat.

Køb mine hudplejeprodukter mod akne, bumser og urenheder ved at klikke her, eller når du ommer til behandling.

Hos Lev Positiv har jeg fokus på at bringe din krop, tanker og derved hud i balance med de rigtige behandlinger, hjemmehudpleje produkter samt kost og ernæringsråd.

Hygiejne kan i mange tilfælde også spille en vigtig rolle, som at man f.eks. får renset sin hud grundigt og med den rigtige teknik, morgen og aften.

Behandling mod akne problemer

– Det kræver en aktiv indsats at få bugt med en akne. Problemet er ikke løst fra dag til dag. Brug anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes i min klinik og afsluttes derhjemme hos dig, med mine produkter.
– Hvis man prikker en bums skal huden renses 3 gange bagefter.
– Hvis man bruger pensler, børster og svampe, f.eks. i forbindelse med make up, skal tingene renses grundig, hver gang det har været brugt, for ellers smitter man sig selv og giver sig selv flere urenheder.
– Undgå Sukker, stress, søvn mangel, Fast food, chips og tomater.
– Du skal altid fortælle hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne herefter.

Der kan opstå en negativ effekt i begyndelsen, når du går i gang med mine hudpleje produkter og behandlinger. Dette skyldes, at der foretages en rengøring, som går ned i dybden. En akne, som ellers ville være brudt ud nogle uger senere, kan vise sig tidligere. Herefter bliver huden heldigvis bedre og bedre.

Der skal oftest mere end en behandling til, og du skal købe mine hudpleje produkter med hjem, før at du kan opleve et godt resultat.

Denne behandling kan du få hvis du vælger en Klassisk ansigtsbehandling. Ønsker du et hurtigere resultat så vælg Luksus Ansigts behandlingen, for så får du også laser på din hud, den reducere effektivt og nænsomt din talg produktion og derved mindskes urenhederne og den fedtet hud.

Min GREEN PEEL® behandling er ekstrem effektiv imod akne, ar og bumser, så har du kæmpet med det i mange år og rigtig gerne vil det hurtigt til livs, så skal du vælge Eksklusiv Ansigtsbehandling, Så du kan få en GREEN PEEL® behandling læs mere om den her.

Hvis du ønsker den på kroppen, eller vil du vide mere om min behandling af akne, bumser og urenheder i min klinik i Roskilde – så ring på tlf. +45 25 79 50 00.

Anmeldelser

Rushika fortæller

Kan klart anbefales, har fået styr på min svære akne og min hud er flot og næsten ingen spor af ar, tilbage efter behandling hos levpositiv

Mia fortæller

Skøn behandling i rolige omgivelser .. der bliver taget godt imod dig og du kan roligt slappe af mens din behandling udføres - super dejligt og jeg skal helt sikkert afsted igen 🙂

Book tid til behandling
Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv og stærk hud, krop og psyke.