Rynker

Rynker – Fine linjer

Rynkebehandling hos erfaren kosmetolog – Roskilde

Al hud ældes med tiden, men der er gode muligheder for at holde rynkerne på afstand med antiage behandling.

Husk at stress, sol, sukker og rygning er de 4 ting som meget hurtigt ældre din hud, så vær opmærksom på dine tanker, livsstil, spise vaner og husk altid at bruge solfaktor 50 med naturlige solfilter.

Lev Positiv nær Roskilde tilbyder effektiv behandling mod alderstegn som rynker, slaphed, tørhed og solskader. Behandlingen går ind og fjerner de døde hudceller, som med årene får sværere ved at forsvinde af sig selv, og hjælper huden med at genskabe sin glans. Herudover sættes der gang i hudens fornyelsesproces, ligesom hudens elasticitet og spændstighed forbedres.

Annette Jensen er lægeeksamineret hud- og muskelspecialist samt kosmetolog, med mere end 18 års erfaring. Derudover  uddannet kognitiv terapeut, Coach samt kost og ernæringsvejleder.

Det er vigtigt at vi er i balance både mentalt og fysisk, for når vi har en god udstråling, fordi vi har det godt, så har vi også en flot hud og øjne der stråler.

Sukker, stress, søvn mangel, rygning, sol og forkert hudpleje eller ingen hudpleje er nogle af de helt store årsager til at rynker dannes og rynker bliver mere tunge og huden mere slap og grålig.

Videnskabeligt dokumenteret antiage rynkebehandling nær Roskilde

Det er videnskabeligt dokumenteret, at behandlingerne og produkterne fra Exuviance, som vi anvender hos Lev Positiv, kan reducere rynker med op til en tredjedel og hjælper bl.a. mod:

  • Rynker i panden
  • Rynker ved øjnene
  • Rynker på overlæben
  • Rynker rundt om munden

Gode råd før og efter rynkebehandling

Via vores uddannelse og erfaring som kosmetolog hos Lev Positiv din hud – & muskelspecialist, i Lejre ved Roskilde, har vi et grundigt kendskab til, hvordan vores klienter opnår de bedste resultater med rynkebehandling.

Det er vigtigt, hvis du inden behandlingen fortæller os, hvis du anvender lægemidler, som kan påvirke huden, eller der er andre forhold, som kan have betydning.

Du bør ikke barbere dig samme dag som en behandling, fordi det godt kan svie lidt.

Ligeledes bør solskoldning før og efter rynkebehandling undgås, da huden kan blive meget irriteret.

Da vi sætter en ære i at give dig et rigtig flot resultat, skal du købe vores hudpleje produkter med, når vi laver rynke behandlinger. 

Jeg har overlevet i den her branche i 18 år, fordi mit hoved fokus altid har været, at skabe et flot resultat for jer som kommer. For jeg lever af at folk anbefaler hinanden at komme her og det gør man selvfølgelig kun, hvis man får en god service, god vejledning og flotte resultater.

Når du kombinerer vores behandling med de rigtige produkter til daglig rynkebehandling, opnår du det optimale resultat. Hvis du ønsker gode råd om kost og livsstil, står vi klar til at hjælpe dig.

Køb vores hudprodukter mod rynker og moden hud i vores klinik eller her i webshoppen. Her finder du alle slags produkter til daglig pleje og rynkebehandling – økologisk fremstillet i Danmark.

Positiv Hudpleje er din personlige hudplejeserie, hvor uanset hvilke produkter du vælger at købe, så tilsætter vi, de virkestoffer som lige præcis DIN hud har behov for, så du opnår en stærkere, flottere og sundere hud.

Bestil tid til din  kosmetolog i Lejre ved Roskilde

Forny gløden i dit ansigt med en behagelig og opstrammende antiage rynkebehandling. Bestil tid på telefon 25 79 50 00 eller online her hos Lev Positiv, din kosmetolog ved Roskilde.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart