Pigmentpletter

Pigmentpletter

Årsagerne til pigmentpletter kan være solskoldning, hormonpåvirkning, f.eks. ved graviditet, eller anvendelse af p-piller. Det kan også skyldes at man har brugt hud eller hårplejeprodukter med parfume og meget alkohol, eller dårlige solfaktor produkter og alle dem som slet ikke bruger solfaktor 50 hudpleje produkter, de vil med garanti få pigmentpletter, leverpletter, misfarvninger, ja kært barn har mange navne.

Pletterne er normalt ufarlige, men kan være kosmetisk generende. Hos Lev Positiv din hud – & muskelspecialist kan vi med de rette hudplejebehandlinger og produkter minimere dine uønskede pigment-, leverpletter og misfarvninger.

Mange tilfælde, af såkaldt hyperpigmentering, kan forbedres på sigt ved regelmæssig brug af et hudblegeprodukt samt effektiv, men en skånsom eksfoliering, som vi tilbyder under behandlingen.

Sådan fjernes pigmentpletter i ansigtet

Behandlingen løser skånsomt op for bindingerne mellem døde hudceller på hudoverfladen (eksfoliering) og stimulerer nydannelsesprocessen af celler længere nede i huden. Hudens pigment bliver mere jævnt fordelt. Pigmentpletter minimeres, og hudtonen bliver jævnere.
Der er behov for regelmæssige behandlinger i en periode, ligesom du skal undgå sol, for at en positiv effekt kan opnås. En enkelt dags solbadning uden beskyttelse kan ødelægge resultatet af måneders behandling.

Det er også vigtigt, at klinikbehandlingerne kombineres med tilpassede hjemmeprodukter, så resultatet bliver så optimalt som muligt. I andre tilfælde optræder hyperpigmentering i dybere hudlag, og her er det nødvendigt at få udført yderligere behandlinger

Køb vores hudplejeprodukter mod pigmentpletter ved at klikke her.

Behandling mod pigmentpletter
  • Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes hos Lev Positiv din hud – & muskelspecialist, men afsluttes derhjemme.
  • Brug ALTID solfaktor 50 med naturlige solfilter. Vi anbefaler dig den fra Heliocare som vi også sælger.
  • Vores Kosttilskud som minimere hudens følsomhed over for sol, soleksem og hyperpigmenteringer.
  • Du skal altid fortælle hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne herefter.

Der er behov for regelmæssige behandlinger i en periode, ligesom du skal undgå sol, for at en positiv effekt kan opnås.

Book tid til en Klassisk eller Luksus Ansigtsbehandling, alt efter hvor hurtigt du ønsker et godt resultat.

 Vi vurdere når du kommer ind på klinikken, hvad der er bedst for dig.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart