Ansigtsbehandlinger

Her er du i gode hænder: Ansigtsbehandling nær Roskilde

Lev Positivt tilbyder forskellige ansigtsbehandlinger. I klinikken tæt på Roskilde giver jeg dit ansigt den opmærksomhed, det fortjener.

Det er nemt og enkelt at book tid, det eneste du skal vælge er om det skal være en Klassisk-, Luksus- eller en Eksklusiv Ansigtsbehandling.

Når du kommer til klinikken vurdere jeg inden for den ramme du har valgt, hvad der er bedst for dig og din hud.

Viden Om Hudpleje

Mange faktorer spiller ind på vores huds tilstand: kost, gener, psyke, livsstil, cyklus og daglig hudpleje (eller mangel på samme). Hos Lev Positivt er jeg opmærksom på hele dig, jeg har selvfølgelig hoved fokus på det ønske som du kommer med, men kigger også på de faktorer som spiller ind og påvirker det ”problem”/ønske som du gerne vil have gjort noget ved.

For jeg har fokus på at du skal have flotte blivende resultater så du får mere energi og overskud i din hverdag.

Jeg deler altid min viden om hudpleje, kost, psyke og god livsstil med dig, så du går herfra med de bedste forudsætninger for at passe godt på dig selv og din hud fremover.

Herunder kan du se nogle af de behandlinger, hvor jeg plukker det bedste fra dem alle sammen, og sammensætter den optimale cocktail til dig og din hud, friske den op med gode og enkelte råd, omkring, livsstil, kost, ernæring og positive tanker som alt sammen giver dig en bedre energi og derved et mere positivt liv hvor du opnår mental styrke, smertefri krop og smuk hud.

Luksus Guld Ansigtsbehandling

En luksus 24 karat guld ansigtsbehandling er økologisk. Først afrenses huden, hvorefter der udføres en peeling, som fjerner døde hudceller og affaldsstoffer. Dette efterfølges af en dybderens samt retning af bryn. Efterfølgende pålægges guldmasken, som er rig på nærende og stimulerende egenskaber. Der afsluttes med en god dagcreme og en lækker ansigtsmassage.

Dybderens ansigt eller ryg

En Dybderens indeholder først en afrensning af huden, hvorefter huden får en peeling, der fjerner de døde hudceller og affaldsstoffer. Dette efterfølges af en dybderens hvor hudorme, bumser og andet puds fjernes. Derefter pålægges en maske efter hudtypen som reducere huden talgproduktion, som vil mindske fremtidige udbrud og urenheder. Behandlingen afsluttes med en god antibakteriel og nærende creme.

3 i 1 ansigtsbehandling

3 i 1 ansigtsbehandling (AHA + laser + guldmaske) En meget effektiv ansigtsbehandling der fjerner tør hud og de døde hudceller, mindsker ujævnheder både i form og melanin lag/teint, dine hudceller aktiveres til at bringe sig selv i balance, så den bliver sundere, stærkere og flottere.

BOOK EN TID HER

Bestil tid til ansigtsbehandling ved Roskilde, 10 min. kørsel fra Trekroner

Oplev forskellen før og efter en ansigtsbehandling hos Lev Positivt i Svogerslev ved Roskilde. Du går herfra med strålende hud og opløftet sind efter en dejlig omgang forkælelse.

Ring og book på telefon 25 79 50 00 eller online her. Jeg glæder mig til at give dig den bedste ansigtsbehandling i Roskilde og omegn.

Er Du Begyndt At Se Tegn På Slap Hud?

Væk med rynker og strækmærker – SkinPen / DermaPen / Microneedling behandling nær Roskilde!

Prøv en effektiv metode til at friske huden op og fjerne rynker, linjer, ar og strækmærker.

SkinPen / DermaPen / Microneedling er ansigtsløft uden kirurgi. Behandlingen sætter gang i hudens produktion af ny underhud og er op til 400 gange mere effektiv end cremer, som kun aktiverer overhuden.

Vi har klienter, som kommer til SkinPen / DermaPen / Microneedling behandling helt fra Trekroner, fordi de har hørt godt om metoden. Ring på 25 79 50 00 og hør mere om SkinPen / DermaPen / Microneedling behandling hos Lev Positiv nær Roskilde.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart