Akne – Bumser – Urenheder

Akne – Bumser – Urenheder
Hos Lev Positiv din hud- & muskelspecialist tilbyder vi behandling mod akne, bumser, urenheder og grove poreåbninger.
Annette Jensen er lægeeksamineret hud- og muskelspecialist samt kosmetolog, med mere end 18 års erfaring. Derudover uddannet kognitiv terapeut, Coach samt kost og ernæringsvejleder.

Det er vigtigt at vi er i balance både mentalt og fysisk, for at komme akne, urenheder og bumser ordentlig til livs.

Forkert hudpleje eller ingen hudpleje er nogle af de helt store årsager til at at man kæmper med en uren hud, det hormonelle spiller selvfølgelig også en rolle, uanset om man er teenager eller kommet i overgangs alderen.

Hvis vi skal hjælpe dig, skal du selv tage et ansvar og følge vores råd, samt kun bruge vores hudpleje produkter, som vi personlige gøre til din hud, ved at tilføje ekstra virkestoffer, så du kan opnå et hurtigere og bedre resultat.

Køb vores hudplejeprodukter mod akne, bumser og urenheder ved at klikke her eller når du ommer til behandling.

Hos Lev Positiv har vi fokus på at bringe din krop, tanker og derved hud i balance vi de rigtige behandlinger, hjemmehudpleje produkter samt kost og ernæring råd.

Hyggienge kan i mange tilfælde også spille en vigtig rolle, som at man f.eks. får renset sin hud grundigt og med den rigtige teknik, morgen og aften.

Behandling mod akne problemer
  • Det kræver en aktiv indsats at få bugt med en akne. Problemet er ikke løst fra dag til dag. Brug anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes i vores klinik og afsluttes derhjemme hos dig, med vores produkter.
  • Hvis man prikker en bums skal huden renses 3 gange bagefter. 
  • Hvis man bruger pensler, børster og svampe, f.eks. i forbindelse med make up, skal tingene renses grundig, hver gang det har været brugt, for ellers smitter man sig selv og giver sig selv flere urenheder.
  • Undgå Sukker, stress, søvn mangel, Fast food, chips og tomater.
  • Du skal altid fortælle hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne herefter.

Der kan opstå en negativ effekt i begyndelsen, når du går i gang med vores hudpleje produkter og behandlinger. Dette skyldes, at der foretages en rengøring, som går ned i dybden. En akne, som ellers ville være brudt ud nogle uger senere, kan vise sig tidligere. Herefter bliver huden heldigvis bedre og bedre.

Der skal oftes mere end en behandling til og du skal købe vores hudpleje produkter med hjem, før at du kan opleve et godt resultat.

Denne behandling kan du få hvis du vælger en Klassisk ansigtsbehandling. Ønsker du et hurtigere resultat så vælg Luksus Ansigts behandlingen, for så får du også laser på din hud, den reducere effektivt og nænsomt din talg produktion og derved mindskes urenhederne og den fedtet hud.

Vores GREEN PEEL® behandling er ekstrem effektiv imod akne, ar og bumser, så har du kæmpet med det i mange år og rigtig gerne vil det hurtigt til livs, så skal du vælge Eksklusiv Ansigtsbehandling, Så du kan få en GREEN PEEL® behandling læs mere om den her

 Hvis du ønsker den på kroppen så ring på tlf. 25795000

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart