Smerte og skade­behandling

Lev Positivt v/ Anette Silke Jensen

Smerte og skadebehandling

Smerte og skadebehandling i Roskilde

Skadesbehandling med udgangspunkt i din krop

Døjer du med smerter, spændinger, en træt krop, nye eller gamle skader – uanset om det er arbejds- eller sportsskader, så kan jeg hjælpe dig.

Når du kommer tager jeg udgangspunkt i, hvordan din krop har det nu, hvordan jeg kan hjælpe den bedst muligt videre, mindske evt. smerte osv.

Laser og massage
Varighed: 30 min
Pris 597,-

Laser og massage
Varighed: 60 min
Pris 997,- 

Døjer du med smerter, spændinger, en træt krop, nye eller gamle skader – uanset om det er arbejds- eller sportsskader, så kan jeg hjælpe dig. Jeg kombiner effektivt dybdegående laserbehandling, med massage, healing og trigger-punkter alt efter hvad der er bedst for dig i den givende situation.

Vælg imellem 30 min. eller 60 min. Smerte og Skadesbehandling. Når du kommer tager jeg udgangspunkt i hvordan din krop har det nu, hvordan jeg kan hjælpe den bedst muligt videre, mindske evt. smerte, spændinger, blokeringer, hævelser, skader m.m.

Laser og massage 30 min. 597,-
Laser og massage 60 min. 997,-

Jeg sætter en ære i at hjælpe dig med smerte og skadebehandling i Roskilde ligesom jeg har hjulpet mange andre.

Anmeldelser

Lisette fortæller

En rigtig god oplevelse. Anette er dygtig og meget imødekommende og jeg følte mig velkommen fra start. Jeg kom med et ømt haleben efter et fald og allerede efter 1. behandling med laser, var ømheden stort set væk. Jeg kan varmt anbefale Lev Positiv.

Troels fortæller

Fik hjælp til tennisalbue. Behandleren benytter det mest avancerede inden for laserteknologi. Kunne tydeligt mærke en bedring. Meget professionelt.

Nana fortæller

Skønt sted, fantastisk atmosfære, professionel behandler.

Book tid til behandling
Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv og stærk hud, krop og psyke.