Anmeldelser

Lev Positivt v/ Anette Silke Jensen

Anmeldelser af Lev Positivt

Her kan du få Smuk hud, Smertefri krop og Mental styrke
K.E.P

Jeg har i mere end et halvt år kommet hos Lev Positiv i Svogerslev. Mit liv var kørt fast efter mere end 6 års voksenmobning og chikane, men takket være de redskaber og den vej jeg har fået vist af Lev Positivs behandler, går livet ad rette vej igen.

Der er altid en god stemning, ro og god energi når man kommer til Lev Positiv.
Min anbefaling er til alle, at hvis du ønsker god sparring til livet, god behandling, venlig og imødekommende service, så skal du helt klart vælge Lev Positiv. Jeg kommer ikke kun for den fantastiske terapi, der har rykket mig fra en meget vred mand til en mand der nu kan se positivt på livet og ikke længere er styret af vrede og bitterhed. Jeg kommer også hos Lev Positiv for at få healingsmassage. Denne massage er så effektiv og afslappende, at jeg i dag nærmest faldt i søvn på briksen. Ligeledes er det også rigtig dejligt at høre og mærke varmen fra pejsen mens jeg modtager healingsmassage. Der spilles altid god og afslappende meditativ musik mens der gives healingsmassage, hvilket fremmer den dybe afslapning som jeg opnår.

Jeg kan derfor kun give min varmeste anbefaling til Lev Positiv, ja det kan vel meget vel have redet mit liv at jeg endelig fandt et sted som kunne hjælpe mig med at se det positive i livet og turde stole på andre mennesker igen. Så til Lev Positiv, tak for den indsats der har været og den der ligger forud.

Sidst men ikke mindst, husk vi vælger alle selv om vi vil have det godt eller skidt. Jeg valgte Lev Positiv og har fået det godt igen 🙂

Tak til Lev Positivs team og gode og hjertevarme omgivelser for den fantastiske behandling 🙂

Hudpleje, hudbehandlinger, laser behandlinger, massage, permanent hårfjerning og bryn behandlinger i Roskilde hos Lev Positivt - din hud- og muskelspecialist.
Inger Gram Bonné

Meget professionel behandling og meget behagelig atmosfære.
Behandling med laser og elektronkosmetik virker og de præparater der forhandles hos Lev Positiv er helt i top.
Besøg hos Lev Positiv er umagen og pengene værd.

Anne Carina Bressendorff

Jeg har fået en 3 i en ansigtsbehandling med bl.a laser og skal have 2 mere. Allerede efter første behandling ses det tydeligt. Anette er en sød og behageligt behandlet og man føler sig rigtig velkommen i dejlige omgivelser.

Gitte Jespersen

Super sted.
Vil meget gerne anbefale dette dejlige sted. Ligger så smukt. Kan parkere uden problemer og så er der en meget behagelig atmosfære og rigtig sød og kompetent behandler. Produkterne er super lækre. Rene og med en behagelig duft af urter og blomster. Man føler sig mødt, vejledt og tryg her og derfor vil jeg gerne anbefale andre at bruge Lev Positiv.

Bianca Husher

Lækkert sted, fantastiske produkter og helt i top service

Hudpleje, hudbehandlinger, laser behandlinger, massage, permanent hårfjerning og bryn behandlinger i Roskilde hos Lev Positivt - din hud- og muskelspecialist.
Jane Nielsen

Mit personale og jeg har haft et par rigtig hyggelige og dejlige timer i selskab med Lev Positiv . Der blev kræset for både krop og sjæl. Og sikken en luksus at kunne få en spadag hjemme hos en selv . Absolut ikke sidste gang vi vil benytte os af dette.

Karina Nasilk

Kan varmt anbefales! Jeg fik en ansigtsbehandling (fra gavekort) og da jeg fandt frem til denne dejlige beliggenhed, blev jeg og min baby taget super godt imod! Behandlingen var rigtig lækker, det føles SÅ skønt! og jeg kommer helt sikkert tilbage – tak Annette

Katrine Vinther Larsen

Dejligt sted med fantastisk service.. en behandler der forstår ens behov for at ville slappe af uden at skulle “underholde”.. lækkert sted som alle burde prøve

Helle Qvistgaard

Jeg er i gang med ansigtsbehandling med henblik på at reducere mine mange rynker i ansigtet. Jeg har ikke passet godt på min hud, men det vil jeg gøre fremover. Jeg har nu fået 7 ud af 8 behandlinger, og resultatet er meget bemærkelsesværdigt. Mine dybe rynker er nu blevet til fine linjer. Jeg er super glad – stor tak til Lev Positiv for det.

Hudpleje, hudbehandlinger, laser behandlinger, massage, permanent hårfjerning og bryn behandlinger i Roskilde hos Lev Positivt - din hud- og muskelspecialist.
Heidi Meyer Larsen

Super skønt sted, lækker behandling, nemt at bestille tid, super produkter, har allergi over for meget kosmetik, INGEN allergi overfor hvad jeg har købt hos Lev positiv. dk Hilsen en meget tilfreds kunde ?

Trine Vallentin

Jeg fik fjernet karsprængninger o.lign. og fik en dejlig ansigtsbehandling med massage. Tak for en skøn oplevelse. Jeg havde et stort smil på resten af dagen – faktisk holder det stadigvæk. Annette, din energi og positive indstilling smitter. Jeg mærker tydeligt at du brænder for at hjælpe og dele sin viden og erfaring. Jeg følte mig ikke oversolgt til, men professionelt rådgivet. Tak Annette. Jeg kommer HELT sikkert igen.

Barbara Carina Cederbye

Positiv oplevelse – som at være hjemme ?
Jeg har besøgt “Lev Positiv Spa & Wellness” flere gange og som kunde har jeg altid følt mig velkommen – ja, nærmest hjemme.

Fordi jeg har nogle rimelig store pigmentforandringer i ansigtet, har jeg nu fået 5 x Laser-behandlinger. Allerede efter den første behandling var det tydeligt, at mine mørke pletter i ansigtet var blevet væsentlig mindre. Jeg var både meget glad og meget overrasket. Jeg er fuldstændig overbevist om, at jeg kan komme disse pletter til livs med hjælp fra Annette fra “Lev Positiv Spa & Wellness”.

Jeg kan klart anbefale at få hjælp hér hvis du, som jeg, har nogle pigmentforandringer der “har taget over”. KH Carina

Book tid til behandling
Jeg kan hjælpe dig med at skabe en positiv og stærk hud, krop og psyke.