Tør Hud

Tør Hud

Hos Lev Positiv din hud – & muskelspecialist tilbyder vi behandling mod tør hud. Behandlingen går ind og hjælper med at genskabe glansen i huden samt danner forbedret elasticitet og spændstighed. Med professionelle behandlingsprodukter tilføres huden maksimal fugt. De ansigtsmasker, som vi anvender, har et meget højt indhold af PHA, som på sin side har en stor genfugtende effekt på huden.

Med regelmæssige behandlinger og tilpassede hjemmeprodukter genskaber huden sin smidighed og glans. Hvis man bruger GigaLaser så går processen hurtigere og din hud bliver mere blød og smidig.

Behandling mod tør hud
  • Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme.
  • Du skal altid fortælle hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb.

Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne herefter.

Efter de første behandlinger kan huden skalle noget af. Det er dog helt normalt og et tegn på, at eksfolieringen af de døde hudceller er i gang. Denne afskallende virkning er forbigående.

Køb vores hudplejeprodukter mod tør hud ved at klikke her.

Positiv Hudpleje er din personlige hudplejeserie, hvor uanset hvilke produkter du vælger at købe, så tilsætter vi, de virkestoffer som lige præcis DIN hud har behov for, så du opnår en stærkere, flottere og sundere hud.

Din Elitebehandler tilsætter ekstra virkestoffer i din personlige creme, så din hud får det allerbedste, alt efter årstider, hudtype, udfordringer, ønsker og din livs situation.

Du får altid en gratis hudanalyse inden køb af produkter, for at følge din huds udvikling og styrke din hud i det tempo som den har behov for. Du er i trygge hænder hos Positiv Hudpleje og i de Elitebehandler klinkker som er blevet godkendt og uddannet til at føre vores produkter.Vi er ekstra uddannet og godkendt hos Lev Positiv din hud- & muskelspecialist.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart