Stram Op – Anti Age Behandling

Stram Op – Anti Age Behandling

Få opstrammet træt og slap hud, mindsk fine linjer,  rynker og andre aldringstegn, dette er en ekstrem effektiv og dybdegående behandling, hvor man tydeligt ser en forbedring.

Alt efter hvilken Stram op _ Anti age behandling som er bedst for din hud, skal du være opmærksom på at du ikke må gå ud i solen bagefter. Alt efter hvilken behandling du får kan det variere fra 3- 30 dage, men det får du at vide når du får behandlingen.

Husk at stress, sol, sukker og rygning er de 4 ting som meget hurtigt ældre din hud, så vær opmærksom på dine tanker, livsstil, spise vaner og husk altid at bruge solfaktor 50 med naturlige solfilter.

Solfaktor 50 med naturlige solfilter, giver dig en flottere, sundere brun farve samtdig med at den beskytter og nære din hud.

Stram op – Anti age behandlingen kan gives i ansigtet, på halsen, hvor den kan stramme huden flot op, samt på dekolte/brystet kan den effektiv mindske rynker og andre ujævnheder. Selv maven er den rigtig effektiv til at stramme op. 

Der skal oftes mere end en behandling til og du skal købe vores hudpleje produkter med hjem, før at du kan opleve et godt resultat.

Denne behandling kan du få hvis du vælger en Eksklusiv ansigtsbehandling. Hvis du ønsker den på kroppen så ring på tlf. 25795000

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart