Sart Hud – Rosacea

Sart hud

Hos Lev Positiv din hud – & muskelspecialist tilbyder vi alternative hudplejeløsninger, som tager hensyn til selv den mest følsomme hud, eksempelvis sart hud, rosacea og couperose. Behandlingen anbefales til overfølsom hud, da den opbygger hudens egen beskyttelsesbarriere og er intensivt gennem fugtende og styrkende. Behandlingen har desuden en anti-aldrende egenskab og mindsker samtidig tør hud, da hudens celler bringes i balance.

Behandlingen skal tilpasset  din sarte hud

Ansigtsbehandlinger mod sart hud, rosacea og couperose, skal udføres af os professionelle og veluddannet kosmetologer, vi tager nøje hensyn til dig og din hud. Rosacea kan variere meget fra person til person, og derfor er der ofte behov for forskellige indsatser og produkter. Det er dog et fællestræk, at behandlingerne skal være nogenlunde regelmæssige for at få effekt. En behandling hos os, har en mild afskallende effekt, som stimulerer hudens nydannelsesproces. Derudover stimuleres huden så begrænset som muligt under behandlingen, og de anvendte produkter har en beroligende effekt. Der anvendes ikke damp i forbindelse med vores behandlinger og heller ikke peeling med korn. Det er en fordel for netop rosacea-klienter at vi bruger vores nænsomme og effektive GigaLaser, som også beroliger og styrker din hud. Efter regelmæssig behandling bliver huden mindre rød, tør og irriteret.

Behandling mod sart hud

Exuviance frugsyre – AHA – behandlinger kombineret med vores laser giver dig et rigtig flot resultat og styrker din hud, så den forbliver pænere, hvis du forsat bruger vores produkter efter behandlingen.

Det kræver en aktiv indsats at få bugt med sart hud, rosacea og couperose, både fra vores side som behandler og du som kunde.  Problemet er ikke løst fra dag til dag. Brug derfor vores anbefalede hudpleje produkter derhjemme, morgen og aften.

  • Undgå sukker, kaffe og mælkeprodukter
  • Undgå hudplejeprodukter med parfume, farvestoffer, for meget vand, alkohol, vaseline aktive ingredienser og farlige parabener.
  • Brug altid solfaktor 50 med naturlige solfilter.
  • Undgå stærk mad, grapefrugt, appelsiner og tomater
  • Undgå stress og dårlig miljø både på arbejde og hjemme.
  • Vi anbefaler dig kraftig, at du vælger en Luksus ansigtbehandling med tilvalg samtale, så vi kan hjælpe dig 100% hele vejen rundt, læs mere om det her

Du skal altid fortælle hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne herefter.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart