Fjernelse af Karsprængninger

Karsprængninger– Effektiv fjernelse

Karsprængninger eller karudvidelser optræder typisk på næse, kinder og hage. Karsprængninger og rødme i huden kan påvirke din selvtillid på en sådan måde, at du måske føler, at du skal bruge store mængder af makeup for at skjule dem. Dette kan vi hos Lev Positiv hjælpe dig med at undgå – vi er hudspecialister, og vi har udført fjernelse af karsprængninger i 18 år.

Hos Lev positiv har vi stor erfaring med fjernelse af blodsprængninger, da vi har valgt at specialisere os i området, og vi sætter en stor ære i at kunde hjælpe folk til en pænere og stærkere hud ved at fjerne store som små karsprængninger.

I vores klinik Lev Positiv din hud- & muskelspecialist, benytter vi os af de nyeste fremskridt inden for behandling af karsprængninger. Den nyeste teknologi som giver en langt sikrere, hurtigere og mere effektiv behandling af karsprængninger end tidligere. Vores hudspecialist giver dig en smukkere og mere ensartet hud med vores Special Treat behandling, læs mere om den her.

Hvorfor får man karsprængninger?

Karsprængninger kommer med alderen og kan være både arveligt og miljøbetonet, f.eks. forkert eller ingen pleje til huden samt manglende sol beskyttelse. Karsprængninger kan komme grundet for meget sol, kulde eller frost. Mange får derfor karsprængninger om sommeren og om vinteren, især når de står på ski. Nogle får dem også hvis de tager på i vægt eller bliver gravide. Andre får det pga. former for hudsygdomme såsom rosacea og psoriasis. Det kan opstå som en senreaktion efter strålebehandlinger for kræftsygdomme.

Blodsprængninger, karudvidelser og karsprængninger. Alle navne dækker over samme fænomen, som ofte opleves som en uønsket tilstand i huden. Der er heldigvis gode muligheder for at behandle dette problem med elektrokosmetik – uanset, om der er tale om karsprængninger i ansigtet, på brystet, eller hvis du har blodsprængninger på kroppen. Karsprængninger findes i mange forskellige afskygninger.

Hvordan behandles karspringninger? Fjernelse af karsprængninger

Behandlingen foregår ved at lyset optages af blodets røde farvestof hæmoglobin og energien omdannes herefter til varme, som ødelægger karvæggen. De beskadigede kar vil efterfølgende blive fjernet af kroppens reparationssystem. Herefter kan de ødelagte kar ikke længere ses efter ca. 5-7 dage, og din hud efterlades stærkere og pænere, mens din blodcirkulation er kommet ned i din under-hud, hvor den skal være. Herved hjælpes din hud til at være mere fast og spændstig, så du undgår for tidlig ældning af din hud.

Man skal bruge vores specielle hudplejeprodukter efter behandlingen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart