Frugtsyrebehandling

Frugtsyre

Kombineret hud? Prøv frugtsyrebehandling – tæt på Roskilde

Lider du af tør hud med et kedeligt, gråt skær?

Eller uren og akne hud som også har efterlad nogle ar?

Eller er du træt af fine linjer, begyndende rynker?

Hos Lev Positiv kan du få en effektiv frugtsyre behandling, som giver dit ansigt fornyet glød og udstråling.

Behandlingen hjælper med at genskabe glansen i huden, mindske urenheder, fjerne dødehudceller, samt danne en forbedret elasticitet og spændstighed. Vi udfører frugtsyrebehandling nær Roskilde.

Frugtsyrebehandlingen giver huden i ansigtet, på halsen, brystet og ryggen nyt liv.

Få en flot hud – bestil tid til frugtsyrebehandling hos Lev Positiv ved Roskilde på telefon 25 79 50 00.

Behandlinger

Vores frugtsyre behandling kan fås både i Luksus- og Eksklusiv ansigtsbehandlingen, vi ser på din hud når du kommer hvilke behandlinger eller sammensætning der er bedst for dig og din hud.

Mere skånsom end AHA behandling.

I vores klinik nær Roskilde anvender vi Exuviances frugtsyre ansigtsmasker til behandling. Huden tilføres maksimal fugt med disse professionelle behandlingsprodukter, som har et meget højt indhold af PHA-frugtsyrer som er en mildere udgave af AHA, der godt kan være hårde ved huden.

Produkterne indeholder de samme positive egenskaber som AHA og er specielt udviklet til følsom hud. Effekten viser sig i form af dybdegående genfugtning af huden, som efterlades fugtmættet og med et klart skær.

Før og efter frugtsyrebehandling hos Lev Positiv i Lejre ved Roskilde

Du skal altid fortælle, hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne herefter.

Efter de første behandlinger kan huden skalle noget af. Dette er helt normalt og et tegn på, at eksfolieringen af de døde hudceller er i gang. Den afskallende virkning er forbigående. Det er vigtigt for et godt resultat, at du bruger de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme efter frugtsyrebehandlingen.

Køb PHA / AHA frugtsyrebehandling til hjemmebrug – Roskilde.

Med regelmæssige frugtsyrebehandlinger og tilpassede hjemmeprodukter til din specifikke hudtype, genvinder huden efterhånden smidighed og glans.

Kom ind forbi klinikken for vejledning om produkter til opfølgning af frugtsyrebehandling. Bor du langt fra Roskilde, kan du købe dine økologiske, danske og personlige hudpleje produkterne, samt få en gratis online hud-analyse her i vores webshop

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart