Smuk Hud

Smuk Hud

Vi er født med vores hudtype og den er mere eller mindre fast gennem hele livet, mens hudtilstanden ændrer sig ofte og kan behandles.

Mange faktorer spiller ind på vores huds tilstand: kost, gener, psyke, livsstil, cyklus og daglig hudpleje (eller mangel på samme). Hos Lev Positivt er jeg opmærksom på hele dig, jeg har selvfølgelig hovedfokus på det ønske som du kommer med, men kigger også på de faktorer som spiller ind og påvirker det ”problem”/ønske som du gerne vil have gjort noget ved.

Styrk dig selv og derved din hud

Hos Lev Positivt din hud – & muskelspecialist har jeg fokus på at du skal have flotte blivende resultater så du får mere energi og overskud i din hverdag. 

Jeg deler min viden om hudpleje, kost, psyke og god livsstil med dig, så du går herfra med de bedste forudsætninger for at passe godt på dig selv og din hud fremover.

Uanset hvilken af de 3 nedenstående behandlinger du vælger vil alle ingredienser, virkestoffer og udstyr blive indstillet efter din hudtype, ønsker, behov og udfordringer, så du får det resultat som du ønsker. 

Hvis du ønsker at kombinere din ansigtsbehandling med professionel sparring og samtale, til ting som du går og tumler med, kan du få dette for kun 450 kr. ekstra uanset hvilken af de nedenstående behandlinger du vælger. Jeg kan hjælpe dig ved at give dig nogle gode mentale redskaber, som giver dig mere energi og overskud i din hverdag, både privat og erhverv, da jeg er uddannet Kognitiv terapeut og coach.

Hvis du ønsker denne kombination, skriver du det blot i kommentarfeltet når du booker en tid online.

Luksus ansigtsbehandling

Her bruger jeg en lidt mere effektiv peeling, som fjerner et godt lag af dine døde hudceller, tørre hud og affaldsstoffer. Vi alle danner dagligt dette som lægger sig som en hinde i og på vores hud.

De efterfølgende virkestoffer som jeg bruger til at behandle din hud med, kan derefter komme lidt dybere ned i din hud.

Bruger derfor en masse gode og resultatgivende serummer. I dem er der små virkestoffer der trænger endnu dybere ned i din hud og opnår gode resultater.

PRIS: 895 kr

Efter denne her behandling anbefales at du køber vores produkter, da det giver dig et bedre og mere blivende resultat, klik ind og se vores hudpleje pakker her.

Eksklusiv behandling

Her vælger jeg det allerbedste fra hylde 1, kombinere behandlingerne og tager det bedste fra de forskellige ting og sammensætter en behandling som giver dig et ekstremt godt resultat. Her bruger jeg behandlinger som GREENPEEL SCHRAMMEK, laser, frugtsyre, SkinPen og Microneedling som alle sammen er ekstrem effektive og meget dybdegående behandlinger.

PRIS: 1595 kr

Efter denne behandling, skal du ofte passe godt på solen bagefter og du skal købe vores produkter.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart