Massage

Massage

Velvære for hele kroppen – massage i Lejre ved Roskilde

Giv dig selv tid til ro og afslapning i smukke omgivelser med massage i Lejre ved Roskilde. Allerede på vejen hertil kommer du ned i gear, når du ad den imponerende allé og små, hyggelige grusveje når frem til klinikken, som er nabo til Ledreborg Slot. Her mærker du med det samme roen sænke sig, så du med sænkede skuldre kan give dig hen til en skøn massage i det idylliske Lejre ved Roskilde.

Vores massage kan både fokuseres mod et enkelt punkt på din krop, eller du kan få en total kropsmassage, så du kan stresse af og give dig selv lidt velfortjent velvære i en travl hverdag, slippe spændinger, blokeringer og smerter, så din krop og dit hoved kan få fornyet velvære og energi.

Når du booker tid til en massagebehandling hos os, så tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov når du kommer her, udfra det vælger vi hvilke massage former der giver dig det optimale resultat.

Bestil tid til forkælelse online eller på tlf. 25 79 50 00.

Du bestemmer om du ønsker en blid men effektiv massage, eller en lidt mere hård og dybdegående massage, jeg har 18 års erfaring og er læge eksamineret, så kan uanset hvad du vælger, få din krop til at slappe af og slippe kontrollen, så myoser og spændinger løsnes op. Massagen er god til at løsne op for spændinger og blokeringer i dybden på en effektiv, men skånsom måde, som sætter gang i blodcirkulationen og udrenser affaldsstoffer. En populær massage hos Lev Positiv ved Roskilde, som giver rigtig gode resultater.

Bestil tid til massage – kun ti minutters kørsel fra Roskilde

Bliv glad i krop og sjæl – book tid til massage hos Lev Positiv i Lejre ved Roskilde på telefon 25 79 50 00.

Laser kombineret med massage har vi STOR SUCCES med, det er vores mest valgte behandling!

Folk elsker Laser og massage, fordi den effektivt giver meget hurtige og gode resultater.

Laser og massage 30 min.  597,-

Laser og massage 60 min.  997,-

Klik ind og læs mere vores forskellige laser behandlinger her:

Hvad kan laser behandle?

Effektiv heling med dybdegående laserbehandling

Effektiv behandling af sports- og arbejdsskader

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart