Hvad kan laser behandle

Hvad kan laser behandle?

Uanset om det er akut eller kronisk, overfladisk eller dybt, kan K-Laser terapi hjælpe. K-Laser terapi er en uvurderlig behandling til dig, som er træt af smerter, spændinger og andre blokeringer i din krop.

Vores laser er unik til:
Sports- og arbejdsskader, gigt, hovedpine, migræne, knæskader, ryg- nakkespændinger og meget mere kan vi hjælpe dig med.
Derudover er den også rigtig god til psoriasis, uren og akne hud, og den kan også indstilles til at mindske rynker, poser under øjne, grove poreåbninger m.m.

Repræsenteret i diagrammet herunder er blot nogle af de tilstande, der kan behandles med succes ved hjælp af denne kraftfulde modalitet.

Til dig der vil vide mere om K-laser behandlinger

Hvad er laserterapi?   

Laserterapi, i stedet for “fotobiomodulation”, er brugen af specifikke bølgelængder af lys (synligt rødt lys eller nær-infrarødt lys) til at skabe terapeutiske effekter. Disse effekter omfatter hurtigere sårheling, smertelindring, forbedret blodcirkulation og formindsket hævelse. Laserterapi har været brugt i Europa af fysioterapeuter, læger og sygeplejepersonale så langt tilbage som i 70érne.

Hvad sker der ved en laserbehandling?

Laserbehandling er smertefri. Den frigivne energi, øger blodcirkulationen, trækker væske, ilt og næringsstoffer til det beskadigede område. Dette skaber et optimalt helbredende miljø, der reducerer betændelse, hævelser, muskelkramper, stivhed og smerte. Det skadede område vender tilbage til sin normaltilstand, så funktionen i det behandlede område genoprettes, og smerten mindskes.

Avanceret K-Laser teknologi K-Laser terapi er ensbetydende med høj sikkerhed og korte behandlingstider. Bølgelængderne er målrettet forskellige vævstyper. Valget mellem konstante eller vekslende frekvenser fremmer smertelindring og helingsproceduren.

Speciel IntenseSuperPulse funktion muliggør dybere terapeutisk behandling.

Den høje ydeevne resulterer i kortere behandlingstider. Forudindstillede funktioner giver større ensartethed og sikrere behandlingsresultater.

Effekten af laserterapi på celleniveau

Under laserterapi påvirker det infrarøde laserlys kroppens væv på celleniveau. Cellestofskiftet øges, og dermed forbedres transport af næringsstoffer gennem cellemembranen. Dette igangsætter en øget produktion af cellulær energi (ATP), der fører til en kaskade af positive virkninger, der øger cellernes og dermed vævets sundhed.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

KAN LASERTERAPI BRUGES SAMMEN MED ANDRE FORMER FOR BEHANDLING?

Ja! Laserterapi bruges ofte med andre former for terapi, herunder kiropraktik, fysioterapi, massage, elektroterapi og efter operation. Andre behandlingsformer kan bruges sammen med laserterapi til at øge effekten af behandlingen.

HVOR LANG TID GÅR DER, FØR DER ER EFFEKT?

Du vil ofte kunne føle en bedring (normalt smertereduktion) allerede efter den første behandling. Nogle gange vil der ikke kunne registreres en bedring ved de første behandlinger. Dette betyder ikke, at der ikke sker noget. Hver behandling er kumulativ, og i nogle tilfælde ses resultater derfor først efter 3 eller 4 behandlinger.

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL DER TIL?

Det afhænger af hvilken tilstand, der behandles. For nogle akutte tilstande vil 1-6 behandlinger være tilstrækkeligt. Tilfælde af en mere kronisk karakter kræver måske 10-15 (eller flere) behandlinger. Nogle tilfælde, som f.eks. alvorlig artritis (ledbetændelse), kan kræve løbende periodiske behandlinger for at kontrollere smerter.

HVOR TIT SKAL EN PATIENT BEHANDLES?

Akutte tilstande kan behandles dagligt, især hvis de er ledsaget af betydelige smerter. Mere kroniske problemer responderer bedre, når behandling gives 2 til 3 gange om ugen, aftagende til en gang hver uge eller hver anden uge afhængig af den opnåede effekt.

ER VIRKNINGEN BLEVET PÅVIST VIDENSKABELIGT?

Ja. Der er tusindvis af publicerede undersøgelser, der viser den kliniske effekt af laserterapi. Blandt disse er der mere end hundrede strengt kontrollerede, videnskabelige undersøgelser, der dokumenterer virkningen af laser på mange sygdomstilstande.

HVOR LANG TID TAGER HVER BEHANDLING?

Den typiske behandling varer 3 til 9 minutter, afhængig af størrelsen af det område, der behandles.

ER DER NOGEN BIVIRKNINGER ELLER RISICI?

Der er kun rapporteret meget få bivirkninger efter mere end tyve års brug af laserterapi på verdensplan. Lejlighedsvis kan nogle gamle skader eller smertesyndromer virke forværret i et par dage, da den helbredende respons er mere aktiv efter behandlingen.

GØR DET ONDT? HVORDAN FØLES EN BEHANDLING?

Behandlingen er ikke ubehagelig. Ofte mærker man intet. Lejlighedsvis føles en mild, lindrende varme eller prikken. Områder med smerte eller betændelse kan kortvarigt efter en behandling være mere følsomme, inden smertereduktion indtræder.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart