Special Treat – dit hud viskelæder

Special Treat

Få flot hud igen med elektrokosmetik.

Mange af os har hudproblemer, som opstår med alderen. Det kan være leverpletter, vorter, karsprængninger og andre uregelmæssigheder, som nok er ufarlige, men som rent kosmetisk er ubehagelige.

Hos Lev Positiv tilbyder vi en række behandlinger med blandt andet elektrokosmetik og hyperpigmentering, som fjerner bl.a. karsprængninger, vorter og pigmentpletter.

Lille behandling med store resultater.

Er du en af de mange, der har uønskede:

 • Pigmentpletter
 • Skintaks
 • Talgknopper
 • Kolesterolaflejringer
 • Karsprængninger
 • Vorter
 • Modermærker (skal have grønt lys fra lægen, før vi fjerner)

Når vi giver en ansigtsbehandling, opdager vi tit, at vores kunder har karsprængninger, kolestorolaflejnger eller andet, som de er kede af, men som de ikke er klar over, at vi kan hjælpe med at fjerne.

De fleste tror, at det kræver en hudlæge, for at opnå resultater, og få fjernet de uønskede gevækster.

Men den gode nyhed er, at den fine og kortvarige elektrokosmetik behandling kan gøre en STOR forskel. Og mange af vores kunder er overraskede (og meget glade) for de tydelige resultater.

Få dit hudbillede til at se yngre ud

Huden kan meget nemt komme til at se ældre ud med fx små mørke og lyse knopper og karsprængninger.

Det er videnskabeligt bevist, at det, der får et ansigt til at se ældre ud, er de farveforskelle, som vi får i vores ansigt med alderen.

Disse skader i vores hud kan skyldes mange faktorer; men rygning, for meget sol, stress, dårlig kost og dårlige hudplejeprodukter er hyppige årsager til, at huden kommer til at se ældre ud.

Med Elektrokosmetik kan vi mindske eller helt fjerne de knopper, pigmentpletter, karsprænginger osv., der er med til at få huden til at se ældre ud. Det giver en mere klar og ensartet hud, som ser yngre ud.

Ring til os på telefon 25 79 50 00 for at høre mere om, hvordan vi fjerner gevækster, pigmentpletter m.m. med effektiv behandling.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]
Elektrokosmetik – hvad virker det mod?

Er du generet af karsprængninger, talgknopper eller andre skæmmende hudproblemer? Elektrokosmetik fjerner nemt uskønne misdannelser af huden og giver et flot resultat.

Elektrokosmetik er virksom mod:

 • karsprængninger
 • leverpletter
 • talgknopper
 • fedtknuder
 • kolesterolaflejringer
 • vorter
 • visse former for modermærker (spørg din læge først)

Behandlingerne med elektrokosmetik foregår med en opvarmet nål og efterlader små sårskorper, som er nødvendige at lade sidde, til den nye hud har dannet sig. Herefter ses et flot resultat uden ar.

Pigmentpletter og solskader? Prøv hyperpigmenterende behandling

Er din hud uensartet og blakket i kuløren? Pigmentpletter kan være generende – ikke fordi de er farlige, men af kosmetiske årsager. De opstår typisk som følge af hormonpåvirkning (f.eks. under graviditet eller overgangsalder) eller efter solskoldning.

Hos Lev Positiv kan vi minimere pigmentpletter efter f.eks. solskader med en behandling, som kaldes hyperpigmentering. Her eksfolieres de døde hudceller skånsomt, så dannelsen af nye hudceller bliver stimuleret. Efter behandlingen bruges tilpassede hudprodukter hjemme, og efterhånden vil du tydeligt se, hvordan pigmentpletterne udjævnes og din hud dermed bliver mere ensartet.

Pæn hud igen – bestil tid til behandling

Hudplejeeksperten Lev Positiv ser frem til at hjælpe dig med at slippe af med dine hudproblemer og opnå et flot resultat, som du bliver glad for. Ring til os på telefon 25 79 50 00 eller benyt vores online booking for at bestille tid til elektrokosmetik eller anden behandling her.

Special Treat

Special Treat (Lille) 3 små uønskede ting. 695,-

Special Treat (Mellem) 3 store uønskede ting eller 5-7 små. 1150,-

Special Treat (Stor) 5-7 store ting el. 15-25 små ting fjernes. 2300,-

Special Treat (Ekstra stor) 15- 25 store ting el. 35- 65 små ting fjernes. 4600,-

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart